Komoly riválist sikerült két vállra fektetnie a felcsútiaknak

2017. március 05., 20:45 szerző: Szupkai Gábor fotós: Molnár Artúr
komment
Felcsút - A csereként beállt Tischler Patrik góljával szerezte meg a győzelmet a PAFC a labdarúgó Merkantil Bank Liga 23. fordulójában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Puskás Akadémia FC- Kisvárda Master Good 1-0 (0-0)

Felcsút, 400 néző, Vezette: Pintér Csaba

Puskás Akadémia FC: Hegedüs L. - Csilus Á., Vanczák, Tóth B., Nagy Zs. - Gyömbér - Prosser, Sándor Gy., Márkvárt, Szatmári L. (Szakály P., 70.) - Lencse (Tischler, 55.). Vezetőedző: Pintér Attila

Kisvárda: Ivancsics A. - Izing, Vermes, Fodor, Talabér - Vári, Lucas, Horváth A. (Fodor A., 67.), Cseri, Gosztonyi (Oláh, 77.) - Horváth Z. Szakmai igazgató: Révész Attila

Gólszerző: Tischler (62.)

Lencse László (sárgában) ezúttal nem bírt a kisvárdai védőkkel Fotó: Molnár Artúr

Az NB II legjobb idegenbeli mérlegével rendelkező Kisvárda volt a vasárnapi vendég a Pancho Arénában. A várdaiak hamar meg is mutatták, hogy rászolgáltak erre a kitüntető címre. Cseri már a 2. percben helyzetbe került, és később is igen aktív volt a vendégek fura frizurás játékosa. A Puskás első komoly lehetőségére a 42. percig kellett várni, ez a támadás is megmaradt az ígéretes lehetőség szintjén.

A második félidőt jobban indította a PAFC, a 47. percben Szatmári tört egyedül kapura, de végül ő kapott sárgát színészkedésért. Néhány perccel később Pintér Attila cserére szánta el magát - Lencse László helyett Tischler Patrik érkezett. Ami végül nyerő húzásnak bizonyult, hét perc után remek ütemű szöktetést kapott Márkvárttól, a támadó pedig higgadtan helyezett a kapu közepébe. Ezzel rendkívül értékes sikert szerzett a Puskás egy komoly riválisa ellen.

Szupkai Gábor

2017. március 05., 20:45 szerző: Szupkai Gábor fotós: Molnár Artúr

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...