Sport

2015.05.28. 15:22

Alba Volán SC: köszöntötték a legtehetségesebb versenyzőket

Székesfehérvár - Közgyűlést tartott az Alba Volán SC, amelyen elfogadták a beszámolókat és a díjazták a legsikeresebb, fiatal versenyzőket.

Horog László

Csáder Dezső klubelnök köszöntötte a megjelenteket, a székesfehérvári önkormányzatot Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok képviselte. A küldöttek egyhangúlag elfogadták Csáder Dezső, valamint a szakosztályok vezetőinek beszámolóit.

Az öttusázók nevében Korponai István megbízott szakosztály-igazgató, a hokisok képviseletében Ocskay Gábor szakosztály-igazgató értékelte az elmúlt esztendőt. A sportlövők nevében Botos Zoltán szakosztályvezető számolt be, a természetesjáró és szabadidő szakosztályt pedig Réti Lászlóné képviselte.

Az ellenőrző bizottság elnöke, Boros László elmondta, mindent rendben találtak, a sportklubnak köztartozása nincs, a jogszabályok szerint működik. A tagok egyhangúlag elfogadták Füllerné Szűts Éva könyvvizsgálói beszámolóját is, aki részletesen beszámolt az egyesület gazdálkodásáról. Díjazták a legjobban teljesítő, fiatal sportolókat, a díjakat Csáder Dezső és Ocskay Gábor mellett Sárvári László ügyvezető elnök adta át az öttusázó Szarka Lucának és Burcsik Barnabásnak.

A hokisok közül köszöntötték a krakkói vb-n szerepelt Erdély Csanádot és Vincze Pétert. A legjobb akadémista Szabó Dániel, a legjobb sportlövő Gyarmati Géza lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!