Sport

2015.05.19. 19:02

Kreitl Kitti csillogott Tarjánban - A Vértesi Tömegsport Egyesület karatékája sikert sikerre halmozott

Május 16-án, 17. alkalommal rendezték meg Tarjánban a J&S Seed Kupa elnevezésű, nemzetközi utánpótlás kyokushin karate versenyt.

Bobory Balázs

A nívós viadalon 460 fiatal sportoló lépett tatamira formagyakorlat és küzdelem versenyszámokban.

Az IFK Magyar Kyokushin Szervezet versenynaptárából ez a verseny tulajdonképpen kimaradt, mert a csapattovábbra is gőzerővel készül a Szlovák Bajnokság jövő hétvégi fordulójára, illetve a május 30.-i kiskunmajsai Tadashii Kupára.

Ennek ellenére, amikor kihívás érkezett egy bemutató jellegű, junior K.O.-küzdelemre, a Vértesi Tömegsport Egyesület versenyzője, Kreitl Kitti rögtön készen állt a megmérettetésre. Mire a verseny elkezdődött, kicsit változott a kép és a bemutató küzdelemből négyszereplős körmérkőzés lett. Itt Kreitl Kitti minden mérkőzését fölényesen megnyerve, ifiként megszerezte első junior kupagyőzelmét.

Kreitl Kitti a díjakkal. Fotó: az egyesület felvétele

Mivel erre a mérkőzéssorozatra csak a nap végén kerülhetett sor, ezért mintegy mellékesen elindult az ifjúságiak könnyűsúlyú mezőnyében is, ahol szintén könnyedén maga mögé utasított minden riválist. A nap mérlege tehát számára kétszáz százalékos teljesítményt nyújtva, korosztályonként egy ifjúsági- és egy junior aranyérem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!