Sport

2016.11.27. 19:40

Az Alba Regia SC karatékájának fényes sikere

Székesfehérvár - A szófiai Shinkyokushin karate Európa bajnokságon sikeresen szerepelt az Alba Regia SC ifjúsági válogatott versenyzője, Édes Eszter.

Silye Sándor

Édes Eszter a sportág küzdelem kategóriájában szerepelt, és az 55 kg-os súlycsoportban bronzérmet szerzett. Az első ellenfele egy spanyol versenyző volt, akit az alapmeneten kívül két hosszabbítás után sikerült legyőzni. Kemény feladat volt, amiért a fehérvári lány mindenképpen dicséretet - és győzelmet - érdemelt. Édes Eszter a határtalan küzdőszelleméről és remek állóképességéről tett tanúbizonyságot a szófiai
Európa-bajnokságon.

Édes Eszter (a dobogón jobbra) bronzérmet szerzett Bulgáriábanó Fotó: a versenyző felvétele

Az elődöntőben a későbbi győztes ukrán versenyzőtől kapott ki, aki egyben a verseny legtechnikásabb versenyzője címet is elnyerte.

- Édes Eszter ezzel a produkciójával feltette a koronát az egész éves kiváló teljesítményére - értékelte tanítványa szereplését Kovács Ferenc, az Alba Regia SC karatékáinak mestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!