Sport

2017.06.11. 19:40

A hétvégén megkezdte a felkészülést a Marko Nikolics vezette Videoton

Szombaton délelőtt találkozott először igazi munkakörülmények között a Videoton FC labdarúgócsapata és a piros-kékek új szakmai stábja.

Ferencz Balázs

A rövid pihenő után szombat délelőtt mozgott ismét együtt a 2016-17-es bajnokságban ezüstérmet szerzett Videoton FC együttese. Sokat változott a pontvadászat zárása után az élet, hiszen edzőt váltott a fehérvári klub. A Vidi járékosai kedélyes hangulatban tettek eleget a szerb Marko Nikolics és segítői, Radoje Szmiljanics és Goran Basarics kéréseinek. A szombati edzésen a Csákvárról visszatérő Sejben Viktor, az új igazolás Tamás Krisztián, a kéztörése után lábadozó Kovács István, valamint két fiatal, Burka Bendegúz és Magda Dávid is a többiekkel edzett.

 

- Az első benyomásom mindenképp pozitív volt. Marko Nikolics korábban jelezte, hogy az edzéseken a fő hangsúly a labdás gyakorlatokon lesz, ebben nem is kellett csalódnunk - mesélt az első tréningről Juhász Roland csapatkapitány. - Pörgős, élvezetes edzést vezényelt az új mester. Ugyan a nyári szünetünk kifejezetten rövid volt, mégis egyből a munka közepébe csaptunk. Ez így is van rendjén, hiszen két és fél hét múlva már nagyon fontos nemzetközi tétmérkőzés vár ránk. A tíznapos ausztriai edzőtábor tökéletes alkalom lesz arra, hogy az új szakmai stábbal megismerkedjen a csapat, s négy edzőmeccset is játszunk - mondta Juhász.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!