Sport

2016.04.14. 13:50

Mányra látogat a listavezető

Székesfehérvár - A megyei II osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulóját játsszák az előttünk álló hétvégén .

Káldor András

Osz-Car csoport

A forduló nyitónapja rögtön rangadóval indul, hiszen a listavezető Pátka az előző játéknapon a 2. helyre ugró Mány csapatához látogat. A két együttes ősszel, Pátkán izgalmas mérkőzést játszott, és az első osztályba igyekvő pátkaiak a 92. percben szerzett Kovács Zoltán találatnak köszönhetően tartották otthon a három pontot. Más kérdés, hogy a Mány az első félóra elteltével már kettő nullára vezetett, és innen tudott fordítani Takács Viktor vezetőedző csapata. A nap másik találkozóján az előző fordulóban éppen Pátkán vereséget szenvedő, és a Mánnyal helyet cserélő Bakonycsernye a Kápolnásnyéket fogadja. A csernyei gárda harmadik helyét nem veszélyezteti a mögötte álló Aquital FC Csákvár II, ám amennyiben feljebb szeretnének lépni, akkor hozniuk kell ezt a kilencven percet. A Pázmánd együttese a Pákozddal játszik, a vendéglátóknak jó a tavaszi mérlegük eddig, csupán egyszer kaptak ki Mányon, így győzelmük esetén megcélozhatják az ötödik helyet, amely tavalyi szereplésükhöz képest óriási fegyverténynek számítana.

23. forduló

Április 16., szombat, 17.00

Bakonycsernye-Kápolnásnyék, Mány-Pátka

Április 17., vasárnap, 17.00

Iszkaszentgyörgy-Etyek, Aquital FC Csákvár II-Fehérvárcsurgó, Pázmánd-Pákozd, Kőszárhegy-LMSK Cobra Sport, Videoton Baráti Kör-Bodajk

AGÁRDI TERMÁL csoport

A tabella élén álló Aba-Sárvíz teljesítménye imponáló tavasszal, még pontot sem vesztettek az eddig lejátszott fordulókban, és igen termelékenynek bizonyultak a kapu előtt is. Összesen 37 alkalommal találtak be, és ezen a mérlegen akár a Sárszentmiklós II otthonában tovább javíthatnak. A forduló meccsét Kislángon rendezik, ahol a második helyen álló Baracsnak égetően szüksége van arra, hogy begyűjtse a pontokat, ha lépést szeretne tartani az Aba-Sárvíz csapatával.

Április 16., szombat, 17.00

Sárszentmiklós II-Aba-Sárvíz

A sárga mezes Aba Sárvíz a Sárszentmiklós vendége lesz Fotó: Molnár Artúr

Április 17., vasárnap, 17.00

Rácalmás-Kulcs, Kálóz-Besnyő, Kisláng-Baracs, Nagykarácsony-Pusztaszabolcs, Enying-Seregélyes, Soponya-Adony, Szabadegyháza-Nagylók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!