Sport

2017.03.09. 16:14

Már az elődöntő következik

Székesfehérvár - Szerda este kialakult az EBEL elődöntőjének párosítása. Három osztrák csapat mellett az olasz Bolzano is a legjobb négy között.

Ferencz Balázs

Az egyik fél négy nyert mérkőzésééig tartott az Erste Bank Eishockey Liga negyeddöntője. A Vienna Capitals és a Klagenfurt meglehetősen simán jutott a négy közé, előbbi az Innsbruckot, utóbbi az Orli Znojmót búcsúztatta „söpréssel”, azaz 4-0-s összesítéssel.

A Südtirol Bolzano úgy lépett tovább 4-1-es összesítéssel a Black Wings Linz ellenfeleként, hogy az osztrákoké volt a pályaelőny a párharc kezdetekor. A Linz nyerte a két csapat első meccsét, majd az olaszok szoros csatákon ugyan, de behúzták a győzelmeket.

A Red Bull Salzburg is megküzdött az elődöntős tagságért. A Graz a negyedik összecsapáson aratott 4-0-s diadalt, majd aztán a Salzburg szoros, 3-2-es győzelemmel vetett véget a küzdelemnek.

Az elődöntőben a Vienna Capitals a Bolzanoval, a Salzburg pedig a Klagenfurttal négy nyert meccsig viaskodik a finalista tagságért, jövő keddtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!