Sport

2017.04.18. 13:11

Hétvégi maraton a belvárosban

Székesfehérvár - Vasárnap délelőtt a III. CEP Fehérvár Félmaratonon négy számban indulhatnak majd a mozogni vágyó amatőrök, és profik.

Káldor András

Idén is lesz szombaton gyerekfutás, a kisebbek egy kört, míg a nagyobbak, bátrabbak két kört teljesítenek majd a 600 méteres körpályáján. Egy plusz futószámmal is várják az érdeklődőket, ez is ingyenes lesz. A két gyerekfutam előtt lesz az úgynevezett Bregyó-kör, itt bárki kipróbálhatja magát.

A felnőtt futók vasárnap délelőtt 10 órától állhatnak rajthoz a Regionális Atlétikai Központban. A sportolni vágyók négy versenyszámban indulhatnak majd el: CEP Félmaraton, High5 14 kilométer, Decathlon 7 kilométer, valamint Neosoft 3x7 kilométeres váltó. A pálya nyomvonala nem változott az előző évhez képest. A III. CEP Fehérvár Félmaratonon résztvevők a Bregyó-köz - Malom utca - Zichy Liget (Móri út felől kerülve) - Várkörút - Rákóczi utca (első körforgalomig és vissza) - Várkörút (Budai útig, majd vissza a Berényi útig) - Fő utca - Városház tér - Liszt Ferenc utca - Mátyás király körút - Zichy Liget („ügyvédsor”) - Mészöly Géza utca - Ligetsor - Bregyó-köz útvonalon keresztül teljesíthetik a távokat. A verseny előtt Csóra Renáta és az R-Gym csapata mozgatja át a futókat, és lesz ingyenes vércukorszintmérés is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!