Marosi Ádám és Demeter Bence kitettek magukért

2016. január 24., 20:03 szerző: Ferencz Balázs
komment
Budapest – Marosi Ádám nyerte a budapesti Peridot Fedettpályás öttusa versenyt, melyen Demeter Bence bronzérmet szerzett.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A 2016-os versenyidény első öttusa versenyén 21 nemzet férfi sportolói szálltak harcba a 36 döntős helyért a selejtező során, s a vasárnapi fináléban tíz magyar pentatlonista viaskodott. Marosi Ádám jelezte: számolni kell vele idén is, nem tett le arról, hogy olimpiai kvótát szerezzen, és kiegyensúlyozott versenyzéssel, a kombinált számban nagyot robbantva az első helyen zárta a fedettpályás megmérettetést.

Fotó: Róth Tamás

A Volán Fehérvár tusázója, Demeter Bence is összeszedett versenyzéssel rukkolt elő, a vívása kiemelkedő volt, és végül harmadikként zárt. Az ezüstérem a bolgár Krastanov nyakába került. Tibolya Péter a 4. lett, s még a legjobb 10 közé ért a fiatal Bereczki Richárd (8.) is. Az Alba Öttusa SE versenyzőjének vívása és kombija biztató volt, a fiatal Strobl Krisztián a 17. pozícióban ért célba. Fröhlich Tamás (Volán Fehérvár) a 19., Harangozó Bence (Volán Fehérvár) a 22., Málits István (Volán Fehérvár) a 30. lett.

 

 

Ferencz Balázs

2016. január 24., 20:03 szerző: Ferencz Balázs

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...