Sport

2017.05.14. 18:47

Meg kellett izzadni a győzelemért

CSÁKVÁR A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában a tabella 5. helyén álló Vác együttesét fogadta a kieső zóna elől menekülő Aqvital FC Csákvár, Toldi Gábor alakulata pedig sikerrel vette az akadályt.

Dévai Nándor Csaba

AFC Csákvár-Vác FC

1-0 (0-0)

Csákvár, 400 néző. Vezette: Lovas.

Csákvár: Kovács D. - Baranyai, Dulló, Fényes, Kékesi - Kiprich, Lőrincz (Sejben, 69.) - Molnár Cs. (Oldal, 57.), Bakos, Mészáros - Hodgyai (Molnár T., 77.) Vezetőedző: Toldi Gábor

Vác: Szentpéteri - Gulyás, Görgényi, Dlusztus, Hegedűs Cs. - Major, Tóth B. (Kákonyi, 80.), Rása (Nagy R., 45.), Zsolnai - Balajti (Tóth G. 76.), Niedermüller. Vezetőedző: Szénay Péter.

Gól: Bakos (78.)

„Nehéz szülés volt” - hangzott a csákvári nézőtérről, miután a hazai csapat kínkeservesen bár, de legyűrte a a Vác együttesét. Nem ugrottak egymásnak a felek, az első komoly támadásig a 12. percig kellett várni, akkor sem alakult ki komoly veszély a vendégkapu előtt. A 17. percben egy kifejelt labdát Mészáros emelt vissza a tizenhatosba, végül Kiprich lövését védte Szentpéteri. A csákvári helyzetek sorát a 26. percben törte meg a Vác, Balajti lövése pattant meg Gulyás hátán, Kovácsnak kellett nagyot repülni, hogy védeni tudjon.

Az 53. percben végül Balajti fejelhetett üresen, de a labda elszállt a hazai kapu mellett. A 74. percben Oldal próbálkozott szabadrúgásból, nem sok sikerrel. Sokkal jobban sikerült Bakos kis híján félpályáról elvégzett szabadrúgása a 78. minutumban, mikor is a nap, valamint a labdára induló támadók úgy megzavarták a váci hálóőrt, hogy a labda végül érintés nélkül hullott be a kapuba, beállítva az 1-0-s végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!