Sport

2014.01.02. 14:25

Január 11-én kezdi a Vidi a felkészülést

Székesfehérvár - Néhány NB I-es labdarúgó-csapat a napokban elkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra, a Videoton futballistái január 11-én találkoznak először.

Bobory Balázs

Hosszú volt a 2013-as év, így hosszabb pihenőt kaptak a fehérvári labdarúgók. Persze henyélésnek nincs helye, a játékosok egyéni edzésterv alapján készülnek, hogy ne a nulláról kelljen elkezdeniük január 11-én a felkészülést.

A piros-kékekre az első két napban orvosi vizsgálatok várnak, aztán irány az edzőtábor, a helyszín azonban még nem ismert. Lehetséges, hogy a Vidi idén Törökország felé veszi az irányt, de nem elképzelhetetlen, hogy újra Spanyolország lesz José Gomes legénységének célpontja.

A keretet érintő változásokról keveset lehet tudni. Még az előző év végén búcsúzott Székesfehérvárról Torghelle Sándor, akit aztán a Puskás Akadémiával hoztak hírbe. Nos, a támadó minden bizonnyal nem Felcsútra, hanem a Hungária körútra költözik, a hírek szerint az MTK és Torghelle Sándor már szinte mindenben megegyezett egymással.

Az NB II-ben feljutó helyen álló Dunaújváros a Vidi ifjú tehetségét, Zsótér Donátot szeretné kikölcsönözni, információink szerint a játékosnak is lenne kedve a másodosztály élcsapatát segíteni, immár a vezetők kezében van a döntés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!