Sport

2015.05.19. 12:27

Meglepetéseket is okozó fehérváriak - A Varkocs Box Klub sportolói ringbe léptek

Budapesten immáron 9. alkalommal rendezték meg a Fight Night Wednesday elnevezésű bokszviadalt.

Bobory Balázs

Turós Arnold és csapata minden rendezvényre meghívást kap, és ennek nagy részben eleget is tesznek. Ifi 56 kg-ban Serbán Henrik egy nem túl szép meccsen legyőzte a szlovák Eb-bronzérmes Filip Mészárost. Ezzel Henrik megítélése nagyot ugrott ugyanis a szlovák fiú legyőzte a magyarok első és második számú válogatottját is egy nemzetközi tornán.

A következő óriás meglepetést az ifi 60 kg-ban Lakatos Rajmund okozta ugyanis a többszörös országos bajnok, válogatott KSI-s Berki Krisztofert ütötte ki az első menetben. Rajmund a dunaújvárosi Adu Csepel szakközép iskola tanulója ismét Tatára utazik, és a válogatottat erősíti. Ifi 64 kg-ban Nyári Tibor vereséget szenvedett.

A felnőtteknél 60 kg-ban Szinável Sándor is győzelemmel zárta ezt a rendezvényt. Márton Balázs 64 kg-ban szoros vereséget szenvedett, 69 kg-ban Sárközi Attila győzelemmel gazdagította a székesfehérvári alakulatot.

A Varkocs bunyósai becsülettel küzdöttek a fővárosban is. Fotó: az egyesület felvétele

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!