Sport

2017.04.14. 13:36

Megye I: Fontos kilencven percek várnak a kiesőzónában elhelyezkedő csapatokra

A 23. forduló következik Fejér megye I. osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük esélylatolgatásra.

Káldor András

Április 14., 13.00

Martonvásár (4.)-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (5.) 1-1 (0-0)

Gól: Kanyó (70.), illetve Balogh Bence (88.)

Az összecsapásra pénteken délután került sor, a találkozó bővebb tudósítását kedden olvashatják.

Április 15., 17.00

Sárosd Sport 36 (7.)-Bicske (2.)

Dvéri Zsolt a Sárosd Sport 36 vezetőedzője: - Nagyon fontos lenne számunkra egy győzelem, mert egyelőre nem találjuk azt az utat, amelyet jártunk ősszel. Nem olyan stádiumban vagyunk, hogy a magunk javára fordítsunk egy-egy mérkőzést. Remélem, hogy ezúttal felszívja magát a társaság, bármilyen eredmény elképzelhető, elsősorban a tartásunkon, és a hozzáállásunkon fog múlni.

Ercsi Kinizsi (6.)-Iváncsa (1.)

Gróf András az Ercsi Kinizsi vezetőedzője: - A listavezető ellen nem vár ránk könnyű mérkőzés, különösebb tét nélkül, nyugodtan játszhatunk. Természetesen szeretnénk meglepetést okozni. Bár három eltiltottunk visszatért, viszont lett két újabb, így nem nagyon bővültek a lehetőségeink, de bízom abban, hogy akik játszani tudnak, mindent megtesznek a sikerért.

Április 16., 17.00

Aba-Sárvíz FC (15.)-Velence (13.)

Bor József Dezső az Aba-Sárvíz FC vezetőedzője: - Minden lehetőséget szeretnénk megragadni ezen a létfontosságú mérkőzésen, a hazai pálya előnyét, és a hazai közönség bíztatását kihasználva. Egy győzelemmel kellemes húsvéti ajándékot nyújtanánk át igen tisztelt szurkolóinknak.

Baracs (11.)-Mór (3.)

Gyalus Zoltán a Baracs vezetőedzője: - Mindenképpen jobb eredményt várok, mint a legutóbbi Bicske elleni találkozón. Szeretnénk azt, hogyha ponttal, pontokkal tudnánk befejezni a mérkőzést, általában itthon, ha fegyelmezettek, és lelkesek vagyunk, akkor sikerrel zárunk.

Pátka (16.)-Lajoskomárom (12.)

Takács Viktor a Pátka vezetőedzője: - Mindkét csapat számára rendkívül fontos mérkőzés lesz. Kicsit úgy érzem most, hogy nem is edző kell a csapatnak, hanem pszichológus, mert a sok vereség megviseli a gárdát, de az tény, hogy tizenhárom góllal kevesebbet kaptunk, mint ősszel az első nyolc meccsen, ám ez a pontok számában nem látszik. Most hazai pályán itt a lehetőség, hogy fordítsunk a mérlegen.

Sárbogárd (8.)-Tordas (10.)

Gracza Tibor a Sárbogárd vezetőedzője: - Múlt héten a Martonvásár bemutatta nekünk, hogy a futball egy férfias játék, nem pedig elsőáldozó kislányok zsúrja. Nagyon erős gyomrost kaptunk, és remélem, hogy ez idejében ébresztőt fújt a csapatnak. Megelégedettségnek még nyoma sem lehet, mert ez a teljesítmény, amit nyújtottunk még ebben az osztályban is kevés. Bízom abban, hogy ez csak egy kisiklás volt.

Mezőfalva (14.)-Polgárdi (9.)

Hajnal Attila a Mezőfalva vezetőedzője: - Nem a legjobb előjelekkel készülünk, továbbra is létszámgondjaink vannak. A mélyponton már túljutottunk, de annyira lent vagyunk, hogy remélem, innen már csak tényleg felfelé vezet az út...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!