Sport

2017.05.25. 13:54

Megye II: Ezen a hétvégén bajnokavatásra kerülhet sor, de dönthet a kiesésről is

A 29. forduló következik a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. Több mérkőzésen kiélezett csaták várhatóak.

Káldor András

OSZ-CAR csoport

Akár bajnokavatásra is készülhetnek Bakonycsernyén, hiszen kevés esély van arra, hogy az Aqvital Csákvár II negyedik idegenbeli győzelmét éppen a bajnokaspiráns otthonában szerezze meg. Pusztavámon két szomszédvár gárdája találkozik, ősszel nagy csatában, egy góllal (4-3-a szerk.) tudott nyerni Bodajkon a vendéglátó együttes, ezzel az eredménnyel talán most is kiegyeznének. A kiesés eldöntésének szempontjából rendkívül fontos mérkőzés előtt áll a Videoton Baráti Kör csapata, hazai pályán csak a három pont megszerzésében gondolkodhatnak a náluk valamelyest kedvezőbb helyzetben levő Csór Truck-Trailer elleni összecsapáson. Pákozdon nem lesz könnyű dolga a Pázmándnak, és egész biztos, hogy a hazai gárda vissza szeretne vágni az ősszel elszenvedett kettő egyes vereségért. A Puskás FC III egy sikerrel bebiztosíthatja második helyét a már lényegében a harmadik vonalra készülő Kőszárhegy vendégeként. Nem valószínű, hogy a tavasszal tizenegy vereséget elszenvedő hazaiak veszélyeztetnék ebben őket.

Május 27., szombat, 17.00

Bakonycsernye (1.)-Aqvital FC Csákvár II (14.), Kápolnásnyék (4.)-Mány (10.)

Május 28., vas., 17.00

Pusztavám-Jüllich (6.)-Bodajk (7.), Fehérvárcsurgó (5.)-Vál (9.), Pákozd (12.)-Pázmánd (11.), Videoton Baráti Kör (15.)-Csór-Truck Trailer (13.), Mór II (8.)-Szár (3.), Kőszárhegy (16.)-Puskás AFC III (2.)

AGÁRDI TERMÁL csoport

Egészen biztosan szép számú szurkolótábor várja majd a két szomszédvár rangadóját Adonyban. A Szabadegyházának, amennyiben feljebb szeretne lépni a tabellán mindenképpen nyerni kell, bár ez korántsem ígérkezik számukra könnyűnek. Az Adony masszív csapat képét mutatja otthon, mindössze kétszer kaptak ki egész szezonban. Az Ikarus-Maroshegy a bajnoki cím birtokában utazhat Nagylókra, a hét közben ragyogó játékkal győzték le a Fejér Megyei Kupa bronzmeccsén a megyei I. osztályú Tordast, úgyhogy ezek alapján ők az esélyesei a mérkőzésnek. Pusztaszabolcson növelheti pontjai számát az egész idényben jól szereplő Enying, és mi sem bizonyítja jobban azt, hogy komolyak a szándékaik, mivel a megye egyes licencet is benyújtották, melyet elfogadott a Versenybizottság.

Május 28., vasárnap, 17.00

Adony (8.)-Szabadegyháza (5.), LMSK Cobra Sport (9.)-Sárbogárd II (12.), Pusztaszabolcs (7.)-Enying (3.), MPF Ráckeresztúr (13.)-Besnyő-Iváncsa II (10.), Seregélyes (4.)-Káloz (6.), Rácalmás (15.)-Kisláng (2.), Nagylók (11.)-Ikarus-Maroshegy (1.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!