Megyei I.: A mezőny második fele első győzelmére hajthat a vasárnapi forduló mérkőzésein

2016. augusztus 18., 21:00 szerző: Káldor András fotós: Kricskovics Antal
komment
Székesfehérvár - A 2. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük esélylatolgatásra.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Augusztus 21., vasárnap, 17.00

Polgárdi (4.)-Velence (16.)

Viktor Ferenc a Polgárdi vezetőedzője: — Nagyon kemény, és hasznos felkészülésen van túl a csapat. A legfontosabb az volt, hogy tulajdonképpen patikai mérleg pontossággal kellett adagolni a terhelést, illetve a frissítést. A csapat nagyon odatette magát, mindenki végigdolgozta a másfél hónapot, és emiatt egy kicsit meg is voltam ijedve, mert úgy éreztem, hogy kissé későn kezdtük el a frissítést, és ez a kupameccsünkön meg is látszott (Kisláng ellen 0-4 — a szerk.), ott jött ki a társaságon a fáradság. Viszont a következő két hetet arra használtuk, hogy egyértelműen frissítettük a csapatot. A hétvégén nagyon fontos volt a Lajoskomárom elleni győzelem, de ezen túl jó volt látni, hogy mennyire felszabadultan, frissen futballozott a csapat, valamint tetszett a játék képe is. A bennmaradás akkora löketet adott a csapatnak, hogy ott folytattuk, ahol abbahagytuk tavasszal. A vezetőséggel együtt azt a cél tűztük ki, hogy mindenképpen sokkal nyugodtabb évet szeretnénk, mint az előző volt. A 8.-10. hely környékén szeretnénk végezni, ez reális célkitűzés, mivel a csapat már egy éve együtt van, tényleg minden adott ahhoz, hogy a középmezőnyben végezzünk. Tisztában vagyok azzal, hogya Velence kicserélődött a nyáron, nem ismerem őket, de biztos vagyok abban, hogy ütőképes csapatot hoznak össze. Ettől függetlenül hazai pályán a győzelem elfogadható számunkra.

Az iváncsai Majláth Henrik (fehér) a Tordas ellen bizonyíthat Fotó: Kricskovics Antal

Iváncsa (1.)-Tordas (10.)

Masinka László az Iváncsa vezetőedzője: — A felkészülés során az eltervezett munkát elvégeztük, bár kicsit rövid volt az idő. Nem ártott volna még néhány hét, de menetközben fokozatosan pótoljuk az elmaradtakat. Az első számú célunk a bajnoki cím megvédése, és idén is megcélozzuk a továbblépést, az NB III-at. A Tordas ellen szeretnénk hazai környezetben mindenféleképpen győzelemmel bemutatkozni, de a céljaink elérése miatt is fontos lenne, hogy nyerni tudjunk. A jó rajt, a Velence elleni siker megalapozhatja a folytatást, lökést adhat a csapatnak, ezt a lökést most megkaptuk, szeretnénk kihasználni a továbbiakban.

Martonvásár (2.)-Pátka (13.)

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: — A felkészülésünk az utóbbi évekhez képest egy fokkal jobbnak bizonyult. Egyértelműen erősödtünk, mind a védelemben, mind a középpályán, visszatért Kanyó Richárd és Hermann Tamás, valamint Szabó Balázs, aki Mányról jött. Elől viszont egy kicsit elfogytunk, de úgy tűnik, hogy ez a gondunk is megoldódni látszik, mert Berczi Dánielből, aki korábban védő volt most csatárt faragunk. A múlt hétvégén bizonyította ezt, hiszen kétszer volt eredményes. Amennyiben mindenki a rendelkezésünkre fog állni, akkor feltétlenül az élmezőnyt célozzuk meg! Minden meccs nehéz, mindegy hogy kivel játszunk, és ez alól nem kivétel a Pátka elleni összecsapás sem. Megpróbálunk a lehető legjobban koncentrálni, és győzni.

Mezőfalva (11.)-Sárosd (5.)

Horváth Csaba a Mezőfalva vezetőedzője: — Nem panaszkodhatok, a felkészülésünk véleményem szerint jól sikerült. Öt hetünk volt arra, hogy az előirányzott munkát elvégezzük. . Az, hogy a csapat mennyire állt össze majd a bajnokság folyamán kiderül. Nem kezdtünk fényesen, vereséget szenvedtünk a Baracstól, de fiatal a társaság, és bízom abban, hogy összekovácsolódunk, és eredményesek leszünk. A középmezőnyt céloztuk meg, az 5.-8. hely valamelyikén végeznénk. A Sárosd ellen hazai pályán szeretnénk javítani, nem lesz egyszerű, mert ellenfelünk a múlt héten győzött, és jó kis csapat.

Sárbogárd SE (15.)-Mór (9.)

Gracza Tibor a Sárbogárd SE vezetőedzője: — Vegyes érzéseim vannak a felkészülést illetően, nem mondhatom azt, hogy maradéktalanul jól sikerült, mert a nyaralások, és a munkahelyi elfoglaltságok miatt nagyon foghíjas volt az edzéslátogatottság. Számszerű helyezést nem fogalmazott meg a vezetés, de célunk az, hogy a tabella első felében végezzünk. A Mór ellen is győzelmet várok, mint minden mérkőzésen, Sárosdon is úgy léptünk pályára, meg is voltak a lehetőségeink, hiszen kapufát rúgtunk, és volt néhány olyan szituáció, amikor mi kerülhettünk volna előnybe. Sokkal alázatosabb, és fegyelmezettebb játékot várok vasárnap, mint legutóbb.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (6.)-Aba-Sárvíz FC (12.)

Balogh Zsolt a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: — Július 4-én kezdtük, úgyhogy bőven volt időnk a felkészülésre. Több új érkezőnk volt, de még kell egy kis idő ahhoz, hogy összeálljon teljesen a csapat. Sokat dolgoztunk, ennek reményeim szerint meglesz majd az eredménye. Egyelőre még nehéz megmondani, hogy hova érhetünk, a bajnokságban van néhány kiemelkedő csapat, és van hét-nyolc olyan együttes, amely szerintem mindenre képes lehet, szeretnénk az élmezőnyben maradni, Az Aba elleni hazai pályán mindenképpen a győzelem az elfogadható. Nem becsüljük le az ellenfelet, annak ellenére, hogy tudjuk, hogy tavaly még a megye kettőben játszottak.

Ercsi Kinizsi (3.)-Baracs (7.)

Gróf András az Ercsi Kinizsi vezetőedzője: — Nem panaszkodhatok, jól sikerült a felkészülésünk, nagy változások nem voltak a keretben, együtt maradt a csapat magja, és új játékrendszert nem kellett begyakorolni. A fő célkitűzésünk, hogy a mezőny első felében végezzünk. A kupában, bár kiestünk a Bicske ellen egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, amennyiben ezt a játékot meg tudjuk ismételni vasárnap, akkor nem lehet probléma a Baracs ellen. Természetesen minden ellenfelet tisztelünk, így a Baracsot is, de győzni szeretnénk.

Bicske (8.)-Lajoskomárom (14.)

Raffai Rudolf a Bicske vezetőedzője: - Nekünk hazai pályán csak a győzelem elfogadható ahhoz, hogy a céljainak elérhessük. Az élmezőnyben szeretnénk végezni, a Mór ellen a végén pontokat vesztettünk, ezt akarjuk kijavítani vasárnap.

A Fegyelmi Bizottság döntései

Az Aba-Sárvíz-Martonvásár megyei I. osztályú mérkőzésen a hazai szurkolók pirotechnikai eszközök használata miatt az Aba soron következő egy hazai bajnoki mérkőzésére szövetségi ellenőrt rendelt ki Igazgatóság, az egyesület költségére. A Tác-Csősz-Szabadbattyán megyei III. osztályú mérkőzésen rendezési hiányosságok miatt a Tác-Csősz vezetését írásbeli figyelmeztetésben részesítették.

Káldor András

2016. augusztus 18., 21:00 szerző: Káldor András fotós: Kricskovics Antal

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...