Sport

2017.06.08. 13:30

Megyei válogatottak tornája Csernyén

Bakonycsernye - A Közép-Dunántúli Régió felnőtt megyei válogatott csapatainak Bakonycsernyén találkoznak vasárnap.

Káldor András

Fejér megye válogatott csapatába a következő játékosokat jelölték: Kires Attila, Pongrácz Péter (mindkettő Tordas), Spandler Mátyás (Bakonycsernye), Tóth Zsolt, Bezerédi Ádám, Horváth Ádám, Gráczer Bence, Gráczer Gergő (mind Sárbogárd), Gál Dániel, Osgyán Máté (mindkettő Mór), Killer Máté (Sárosd), Bognár Imre, Schäffer Ádám (mindkettő Főnix), Kosztolányi Bence (Polgárdi), Willerding Zsolt (Kisláng), Radics Ádám (Martonvásár), Konczi Dávid (Kápolnásnyék), Rebők Imre, Juhász Viktor , Hoffmann Roland (mindhárom Ercsi), Pongrácz Gábor (Ikarus-Maroshegy), Fülöp Ferenc (Besnyő-Iváncsa II.) A válogatott edzői: Miskovicz Bálint és Patkós Csaba.

A torna menetrendje:

10.30 Veszprém megye - Fejér Megye

12.00 Komárom-Esztergom megye - Veszprém megye

13.30 Fejér megye - Komárom-Esztergom megye

A torna apropóját az adta, hogy Bakonycsernyénél találkozik a három válogatottat adó megye. Ez egy felkészülési torna, amely az országos amatőr válogatottak megmérettetésére próbálja a csapatot összeszoktatni.

- Az osztályozót játszó Iváncsa játékosaiból eleve nem is válogattunk. Olyan feltételeknek kellett megfelelni a csapat kialakításánál, hogy a játékosok nem lehettek korábban NB I-es csapat tagjai, illetve nem lehettek profik. - tájékoztatott az MLSZ Fejér Megyei igazgatója, Schneider Béla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!