Sport

2017.02.13. 20:40

Mindenképpen kell egy bravúr

Csákvár - Békésben 5-5-ös döntetlent ért az az asztalitenisz Extraligában a Publó-Csákvári TC. Varga Sándor három, Éliás Attila két mérkőzést nyert a Békési TE ellen.

Szupkai Gábor

A bentmaradás szempontjából rendkívüli fontossággal bírt a csákváriaknak a hétvégi párharc. Viszont a kezdés nem sikerült jól, a párost és az első egyes mérkőzést is a békésiek nyerték. Majd jött Varga Sándor első sikere, és 4-3-ig az adok-kapok. Itt viszont fordult a kocka, Varga azt a Szabó Krisztián is megverte, akitől ősszel kikapott, és nem mellesleg nagyon előkelő helyen áll az Extraliga teljesítmény listáján. Ám a Csákvár még itt sem állt meg, és Éliás Attila révén, aki öt szettben legyőzte Kiss Dániel Gábort, ezzel 5-4-re már a Csákvárnál volt az előny. Az utolsó meccset azonban megnyerte a Békési TE, így akárcsak ősszel, döntetlenre végződött a párharc.

Varga Sándor újra parádézott Fotó: Koppán Viktor

A Csákvár jelen pillanatban kilencedik, egy ponttal a Békés mögött. Mivel a tízcsapatos Extraligából két együttes esik ki, mindenféleképpen kell egy bravúr a bentmaradáshoz.

Legközelebb csütörtökön Celldömölkön lép asztal mellé a Csákvár, a február 19-re tervezett BVSC Zugló II. elleni párharc időpontját pedig március 26-ra módosították, így egy nappal a Komló elleni összecsapás után játszanak a zuglóiakkal Varga Sándorék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!