Sport

2017.08.03. 16:22

Mistina komoly lehetőséghez jutott az Alba FKC csapatában

SZÉKESFEHÉRVÁR Kecskemétről, az NB I/B Keleti bajnokától igazolt az Alba FKC-hoz a 21 éves hálóőr. Jól véd az edzőmeccseken.

Horog László

Mistina Kitty a nyáron az Alföldről szerződött a koronázóvárosba, előzőleg megfordult a NEKA, a Mosonmagyaróvár és a Békéscsaba együttesében az élvonalban, sokszoros utánpótlás-válogatott. Herr Orsolya súlyos sérülése után érkezett a kapuba a montenegrói Sonja Barjaktarovic, de biztosra vehető, hogy a szezonban sok lehetőséget kap a két fiatal hálóőr, Vajk Eszter és Mistina Kitty is. Utóbbi kifejezetten jól teljesít az edzőmeccseken.

Mistina Kitty (jobb szélső) a koronázóvárosban bizonyíthat
Fotó: Koppán Viktor

- Békéscsabán kezdtem kézilabdázni tízévesen, és örülök, hogy ezt a sportot választottam. Sok jó kapussal és edzővel dolgoztam, mindenkitől tanultam valamit. Örömmel mondtam igent a Fehérvár ajánlatára, nagy lehetőség ez, fejlődhetek, tanulhatok. Szeretnék hozzátenni a csapat teljesítményéhez. Jelentős a különbség az NBI/B és az NBI között, keményebb a felkészülés, mint amit eddig alacsonyabb osztályban megtapasztalhattam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!