Sport

2015.05.21. 19:02

Fontosabb összecsapás vár Aqvital FC Csákvár együttesére

Csákvár - Az idei szezon legfontosabb összecsapása vár a másodosztályú labdarúgó bajnokságban kiesés ellen küzdő Aqvital FC Csákvár együttesére.

Bobory Balázs

A csákváriak ki-ki mérkőzést játszanak a közvetlenül mögöttük álló Balmazújvárossal, ha nyernek, nagy eséllyel bentmaradnak.

- Ezer sebből vérzünk, rengeteg a sérültünk. Azonban aki pályára lép, az tisztában van vele, milyen létfontosságú a pénteki rangadó. Biztos vagyok benne, mindenki a tudása legjavát nyújtja - mondta az összecsapás előtt Toldi Gábor, a csákváriak vezetőedzője.

A Csákvár tavaszi teljesítménye révén elmozdult ugyan a kieső zónából, ám az elmúlt négy összecsapásán mindössze egyetlen pontot szerzett a csíkos mezes alakulat. A képet árnyalja a nehéz sorsolás, valamint a már-már példátlan sérüléshullám.

A szakmai stáb egészen biztosan nem számíthat Gajdos Zsolt és Horváth Roland játékára, ez különösen fájó, hiszen a két támadó nevéhez fűződik a csákvári góltermés több mint a fele. Hogy ki fog gólt szerezni? Aki a pályán lesz! tette hozzá a tréner.

A sérültek táborát erősíti a Nyilasi Bálint, Hajdú Sándor, Szalai Tamás trió, de Wild Tamás és Fényes Szabolcs sem áll még készen a játékra. Az összecsapás 19.30-kor kezdődik.

Toldi Gábor vezetőedző. Fotó: Molnár Artúr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!