Sport

2017.02.22. 23:25

Nádasdladányi és fehérvári siker rögbiben

Velence - A Velencei- tavi Rögbi Sport Egyesület Régiós Rögbi Tornát szervezett Velencén a Zöldliget Általános Iskolában.

Szupkai Gábor

Utánpótláseseményt a velencei Zöldliget Általános Iskola tornatermében rendezték. Az eseményre összesen tizenegy iskolai csapat ifjú rögbisei érkeztek Nádasdladányból, Maglódról, Tárnokról és Székesfehérvárról. A tornán a fiatalok szalagos rögbiben mérték össze erejüket, mely a rögbi teremben játszható változata, amelyben a mélyfogást a derékra erősített szalag letépése helyettesíti.

A tornán két korosztályban zajlottak a küzdelmek, az U12-esek között a nádasdladányi Nádasdy Ferenc Általános Iskola, míg az U14-es korcsoportban a Fehérvári Vadkanok együttese győzött.

Végeredmény U12:

1. Nádasdy Ferenc Ált. Isk., 2. Vörösmarty Ált. Isk. Székesfehérvár, 3. Fekete Oroszlánok 2. Maglód, 4. Fekete Oroszlánok 1. Maglód, 5. Fehérvár Rögbi Club, 6. Zöldliget Ált, Isk. Velence. U14: 1. Fehérvári Vadkanok, 2. Zöldliget Ált. Isk. Velence. 3. Nádasdy Ferenc Ált. Isk., 4. Fekete Oroszlánok Maglód, 5. Tárnok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!