Sport

2015.10.10. 18:27

NB III: fehérvári siker a rangadón

Székesfehérvár – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 11. fordulójának, Nyugati–csoport mérkőzésén a Videoton második csapata az ETO gárdáját fogadta szombat délután.

Krebsz András

Videoton FC II – ETO FC Győr 4-2 (3-2).

Sóstói Stadion, 700 néző, vezette: Bogár Gergő.

Videoton II: Kovácsik – Baksa, Bognár, Dobsa, Király – Kiprich – Sejben(Gulyás 88.), Ács(Babolek 81.), Büki(Schiller 74.), Géresi – Paudits. Edző: Disztl László.

A mérkőzés elején Szabó Bence szerzett vezetést a Győrnek, 0-1! A 13. percben Sejben Viktor a tizenhatos vonaláról félmagasan tekert a bal kapufa mellé, 1-1! Fordítottak a hazaiak, Büki Baltazár 14 méterről laposan tekert a hosszú alsóba, 2-1! Sőt, öt perc múlva Géresi kiugratását követően Sejben duplázott, 3-1! A szünet előtt szépítettek a vendégek, Szabó pontrúgása Bükiről a saját kapujába került, 3-2!

Fordulás után a 61. percben Mayer ajtó ablak helyzetben hibázott, az ellentámadásnál Paudits Patrik 19 méterről vette be Horváth kapuját, 4-2! Támadott az ETO, a lefújás előtt Pongrácz Viktor büntetőjét Kovácsik bravúrral a kapufára tolta, megérdemelt siker született!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!