Sport

2017.02.08. 21:55

Nehéz tavasz vár rájuk - A Gárdony-Pázmánd NKSE csapatánál edzőváltás volt a télen

Gárdony - Vasárnap 18 órakor Szentendrén kezdi az NB I/B-s bajnokság tavaszi idényét a Gárdony-Pázmánd NKSE női kézilabda csapata.

Ferencz Balázs

Az NB I/B-s női kézilabda bajnokságban újonc Gárdony-Pázmánd NKSE az őszi 13 mérkőzésen hat győzelmet aratott hét vereség mellett, s 12 pontjával a tabella nyolcadik helyéről várja a folytatást.

A télen Németh Helgát a korábbi szakmai igazgató, Pánczél Barabás váltotta a vezetőedzői poszton, az egykori világklasszis kézilabdázóval közös megegyezéssel bontottak szerződést.A játékoskeretben nem volt különösebb mozgás, a junior csapatból visszatért a felnőttek közé Hamuth Lili.

Gyebrovszki Zita (a labdával) vezeti a házi góllövőlistát
Fotó: Molnár Artúr

- Célunk továbbra is a középmezőny, de rettentő nehéz tavasz elé nézünk, hiszen az az összes riválishoz mi utazunk - fogalmazott Pánczél Barabás. A Gárdony a 11. helyen telelő Szentendrei NKE vendégeként kezdi a tavaszt. A Szentendrét a Velencei-tó partján 28-24-re verték a Fejér megyei lányok, s most sem szeretnének pont nélkül maradni. Egyedül a porcsérüléssel bajlódó Németh Nóra játéka kérdéses vasárnap este.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!