Sport

2014.11.21. 21:13

Nem bírtak egymással

Az FC Ajka a Merkantil Bank NB II 15. fordulójában az Aquital FC Csákvár vendégeként tudott nagy csatában pontot rabolni.

Káldor András

Aquital FC Csákvár-Ajka FC 2-2 (1-1)

Csákvár, 400 néző

Vezette: Takács J. (Márkus, Demeter)

Csákvár: Szabó B. – Ambrus, Sötét, Kocsis G., Hajdú S., Köntös – Molnár T., Bakos Sz., Domján (Mihály, 46.), Horváth R. (Varga Z., 73.), Gajdos. Vezetődző: Toldi Gábor.

Ajka: Jánosa – Köles, Pákai, Zámbó, Horváth L. – Németh L. (Kalász, 90.), Varga G. (Lattenstein, 70.), Gunther – Merk, Sowunmi T., Major N. Vezetőedző: Zoran Kuntics.

Az első negyedórában sokkal többet kezdeményeztek a vendéglátók, ennek ellenére az egykori Vidi kedvenc, Zoran Kuntics tanítványai jutottak előnyhöz. A 24. percben Merk jobb oldalról élesen belőtt labdája a Thomas Sowunmival birkózó Sötét Dávidról pattant a kapuba. 0-1. Tíz percet kellett várni az egyenlítésre, Pákai Gergő buktatta Horváth Rolandot a 16-oson belül. A jogos büntetőt Gajdos Zsolt higgadtan értékesítette. 1-1. Majd az 58. percben a szemfüles Sowunmi egy Szabó Balázsról kipattanó labdát emelt a fekvő kapus felett a kapu közepébe. 1-2. A 65. percben Gajdos duplázni tudott, 10 méteres bombája a vetődő Jánosa Tiborról vágódott a kapuba. 2-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!