Sport

2016.10.25. 16:15

Nem boldogultak a Rákóczival

Kaposvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 12. fordulójában a szünet után hatot vágó Kaposvár kiütötte a Videoton FC II csapatát.

Krebsz András

Kaposvári Rákóczi-Videoton FC II 6-0 (0-0)

Rákóczi Stadion, 600 néző, vezette: Lapath Dávid.

Videoton II: Zöldesi - Sejben, Pölöskei, Varga B., Baksa - Réti (Pápai, 67.), Schiller - Solomun (Csongrádi, 77.), Lénárt, Bévárdi - Kovács S. Vezetőedző: Disztl László.

Ez a produkció most nem tetszett Disztl Lászlónak   Fotó: Molnár Artúr

Az öt bajnoki óta veretlen fehérváriak a feljutásért küzdő Kaposvár otthonában igyekeztek tovább építeni sikeres sorozatukat. Az első félidőben a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, a vezetés megszerzéséhez mégis a látogatók jártak közelebb, ám Bévárdi 18 méteres lövése, ha kevéssel is, de célt tévesztett. Rémálomszerűen kezdődött a második félidő Sejbenék számára, Hujber gyanús körülmények között juttatta előnyhöz a vendéglátót, 1-0. Szinte azonnal tovább nőtt a különbség, Havas mattolta a rosszul kimozduló Zöldesit, 2-0. A 70. és a 77. perc között végleg eldőlt a mérkőzés, a kaposváriaktól Házi, Zsivoczky-Pandel, majd Kollega is betalált. A kegyelemdöfést Jovánczai adta meg a végére teljesen széteső vendégeknek, 6-0.

- Jól játszottunk az első félidőben, de a térfélcsere után az ellenfelünk kegyetlenül kihasználta a hibáinkat - értékelt Disztl László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!