Sport

2017.04.11. 23:01

Nem lehet hibázni, a Videoton számára kötelező feladat a győzelem

Székesfehérvár - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 26. fordulójában a sereghajtó Gyirmót FC Győr vendége lesz a Videoton FC együttese.

Ferencz Balázs

Utóbbi két mérkőzésén öt pontot hullajtott el a Videoton FC az NB I-es bajnokságban, előbb Pakson végzett gól nélküli döntetlenre Henning Berg alakulata, majd hazai pályán, Felcsúton szenvedett 2-1-es vereséget a Vasastól.

A fehérváriak vissza is csúsztak így a tabellán, a Honvéd került az élre és tett szert kétpontos előnyre, de talán nem is a rangsor pillanatnyi állapota adhat okot aggodalomra, hanem a csapat játéka.

Sebők Zsolt (b) a Gyirmót exfehérvári kapusa idén már nyolc gólt kapott a Videotontól, idegenben és otthon is 4-0 lett a vége
Fotó: Koppán Viktor

Szombaton az angyalföldiek minden csapatrészben felülmúlták a fehérváriakat, nyerték a párharcokat, frissen, agresszíven futballoztak, míg a Vidi futballjában nem volt átütő erő, egyszer sem dolgoztatták meg az ellenfél kapusát. Ráadásul mintha Berg mester is lefagyott volna a szeles Váli-völgyben, nem nyúlt bele a meccsbe, elmaradtak a cserék, holott a délszláv különítmény ezen a találkozón enyhén szólva sem brillírozott.

A Vidi trénere a ma 18 órakor kezdődő Alcufer Stadionbeli derbin már minden bizonnyal alkalmazza a rotációt, mert már nincs lehetőség hibázásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!