Sport

2017.04.20. 19:20

Nem műtötték Justin Edwardsot, a rájátszásra talán visszatér

A Szolnok elleni, múlt csütörtökön megnyert, hazai bajnoki mérkőzésen tört el az Alba Fehérvár Puebla Plusban szereplő Justin Edwards szezámcsontja.

Horog László

A bedobó végigjátszotta a meccset, majd megkezdődtek az orvosi vizsgálatok. A mérkőzés másnapján járócsizmát kapott, ami megkönnyíti a mozgását. A kosaras nem edzett és nem utazott el a csapattal Körmendre, a legutóbbi bajnokira, felpolcolt lábbal pihent. Az elmúlt napokban több szakorvos véleményét kikérték a klub vezetői, a konzultációk után, a kosarassal egyeztetve az a döntés született, hogy műtéti beavatkozás helyett alternatív gyógymódokat alkalmaznak.

Justin Edwards (balra) a fehérváriak alapembere, most lábadozik
Fotó: Molnár Artúr

- A csizmának köszönhetően már javult játékosunk állapota, ugyanis a testsúlya nem a lábára nehezedik. Fizioterápiára és gyógytornára jár, képes mozgatni a lábujjait, fájdalmai enyhültek és a vérömleny is visszahúzódott. Műtét esetén az orvosok szerint 6-8 hetet kellett volna kihagynia, reményeink szerint a választott kezelési módszerekkel minél hamarabb visszatérhet a pályára. Ha minden jól alakul, a rájátszásban már ott lehet a parketten keretünk egyik legfontosabb játékosa - közölte Simon Balázs sportigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!