Sport

2014.08.01. 19:35

Nem volt szoros

Siófok - Harmadik edzőmeccsét vívta pénteken délután az FKC, a fehérvári hölgykoszorú a Balaton déli partján szenvedett 35-22 arányú vereséget.

Munkatársunktól

A fehérvári kapuban a frissen igazolt szerb, Savko kezdett, a második percben a balatoniak új szerzeménye, a német válogatott Nina Wörz avatta fel. A folytatásban is a hazaiak domináltak, a 4. percben már 4-0-ra vezettek, gyorsan időt is kért Bakó Botond. Ez sem segített, rövidesen 7-0-át mutatott az eredményjelző.

A 8. percben Kazai szerezte az első vendégtalálatot, ám nem jött hasonló folytatás, tíz perc elteltével 10-1 állt a táblán. A problémákat súlyosbította, hogy Dora Lackovic az egyik akció után a földön maradt, hosszasan ápolták, majd mentővel kórházba szállították, a fejbőrét kellett összevarrni. Ha nem is látványosan, de javult az FKC játéka,Herr és Kazai betalált, 14-5-re zárkóztak a látogatók.

A félidei szünetre 19-8-as eredménnyel vonultak az együttesek, a későbbiekben sem brillíroztak a rendkívül tartalékos vendégek mindössze a 35. percben sikerült tízen belülre kerülniük, Tilinger és Csáki góljával (22-13). Utóbbi a folytatásban is ügyeskedett, ám mivel kevés jó teljesítmény akadt a vendégeknél, a siófokiak a záró tíz percre fordulva 30-16-ra vezettek. A végeredmény 35-22.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!