Sport

2016.11.30. 19:10

Nemzetközi utánpótlás-viadal a hétvégén

A hétvégén három helyszínen bonyolítják a Basketgirsl Superchallenge névre keresztelt eseményt, U15-ös, lány csapatoknak.

Horog László

Az Alba Regia Sportcentrumban, a VOK-ban és a Tóvárosi Általános Iskolában is pattog a kosárlabda a Basketgirls Superchallenge nevű eseményen, amelyen a házigazda DKKA U15-ös együttese is szerepel. Kertész Zsolt tanítványai a B-csoportban a Budapest, a Riga és a Bécs együttesével találkoznak, az A-jelű négyesben a római Stellazzurra, a Kassa, a Sopron és a horvát válogatott lép pályára.

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia U15-ös csapata is játszik
Fotó: A szerző

A fehérváriak pénteken 10 órakor a VOK-ban, a Berényi úton találkoznak a Viennával, 18 órakor pedig a budapestiekkel. Szombaton a Gáz utcában lépnek pályára a Riga ellen, 15.30-kor. Az érmekért folyó csatákra is az Alba Regia Sportcsarnokban kerül sor, vasárnap 8.30-kor a bronzmérkőzés, míg 10.30-kor az aranycsata következik. A nemzetközi erőpróba mindhárom napján, minden helyszínen ingyenes a belépés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!