Sport

2016.10.19. 18:49

Nyerhető meccset buktak el a fehérvári hokisok

Székesfehérvár - Az EBEL 11. fordulójában a hosszabbításban szenvedett vereséget a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.

Ferencz Balázs

A HC Orli Znojmo kétszer is talpra állt kétgólos hátrányából Székesfehérváron, s a hosszabbítást hét másodperc alatt lerendezte, 4-3-ra nyert. A Fehérvár AV19 vezetőedzője, Benoit Laporte érthetően nem volt boldog.

- Elég jól játszottunk az első két harmadban, de a harmadik játékrészben úgy tűnt, mintha a srácok féltek volna attól, hogy megnyerhetik a mérkőzést. A Znojmo átvágta a védelmünket, és a kapunk előtt elkövetett hibák miatt sikerült az ellenfélnek betalálnia. A meccs után azt mondtam a srácoknak, hogy mindenki nézzen a tükörbe, és gondolja át, hogy mit tett hozzá a mérkőzéshez. Nagyon sok egy az egy elleni küzdelmet vesztettünk el, így mindenkinek a saját teljesítményét kell átgondolnia, és nem másokkal foglalkozni. Jobban oda kell figyelnünk a védekezésre, és mindent megtenni azért, hogy ezeket a párharcokat a következő alkalommal megnyerjük. Sokat kell gyakorolnunk és dolgoznunk, hogy több pontot szerezhessünk a következő mérkőzéseken - mondta. A fehérváriak szombaton 17.30-kor a Bolzanót fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!