Sport

2017.05.26. 14:05

Nyugodtan várhatja ellenfelét a Puskás AFC

A Merkantil Bank NB II 37. fordulójában már bajnokként fogadja a Puskás Akadémia FC csapata vasárnap 19 órakor a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő gárdáját a Pancho Arénában.

Káldor András

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese az előző szezonban a másodosztályú pontvadászat 5. helyén végzett, így az idei évre már merészebb álmai voltak az észak-alföldi település csapatának. November 27-én, a 18. fordulóban lépett pályára náluk a PAFC, még Vincze István irányítása alatt, és Tischler Patrik 31. percben lőtt találatával győzött egy nullára. A gól után amúgy igencsak elszabadultak az indulatok, Tischler és az újvárosi Tamás László Hunor test test elleni csatája fajult kisebb bunyóvá, melynek nyomán mindkettejüket az öltözőbe parancsolta a játékvezető.

Tischler Patrik (9) Balmazújvárosban betalált
Fotó: Molnár Artúr

A folytatásban is hatalmas küzdelem volt, a mély talajú pályán mindkét csapat előtt adódtak ziccerek. Összességében egy nagyon nehéz mérkőzést nyert meg a felcsúti alakulat. A Balmaz Kamilla nagy harcot vív a feljutásért a Kisvárda Master Good csapatával, így aztán igazi csemegét, rangadót láthatnak a Pancho Arénába kilátogató szurkolók. Mindenesetre a Puskás Akadémia FC már páholyból figyelheti az NB I-es tagság kiharcolásáért vívott harcot, ők már az előző hétvégén, Cegléden bebiztosították mindezt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!