Sport

2011.11.14. 17:30

Olimpikonokat támogatnak

Budapest - Hat magyar olimpikon, Mészáros Anett cselgáncsozó, Jakabos Zsuzsanna úszó, Marosi Ádám öttusázó, Berki Krisztián tornász, Boczkó Gábor vívó és Gyurta Dániel úszó részesül az E.ON Hungária Zrt. kiemelt támogatásában a jövő évi londoni olimpiára való felkészülés részeként.

MTI

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és az energetikai vállalat hétfői közös sajtótájékoztatóján elhangzott: az egyszeri anyagi segítség - amelynek nagyságát nem árulták el - mellett a cég a lehetőségeihez mérten mindenben igyekszik támogatni az E.ON olimpia csapat tagjait. 

- Számításaink szerint 20-21 sportág magyar versenyzői lesznek ott Londonban, vannak aranyéremre esélyes sportolóink, és jó esélyünk van arra, hogy a nemzetek rangsorában az első húszban zárjunk  mondta Molnár Zoltán, a  MOB főtitkára.

Konrad Kreuzer, az E.ON Hungária Zrt. igazgatóságának elnöke kiemelte, hogy a vállalat volt a MOB első gyémántfokozatú  főtámogatója, s hozzátette: biztos abban, hogy a hat kiemelt támogatott sportoló komoly sikereket ér majd el az ötkarikás játékokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!