Sport

2015.03.23. 15:55

Óriási Pagoda Shibu sikerek a bajnokságon

Székesfehérvár - Óriási fehérvári Pagoda Shibu sikerek születtek az első Globál Kyokushin és KyoNewaza Knock Down bajnokságon - számolt be az eredményekről Shihan Budán László (6. Dan), a klub elnöke.

Matók János

A Pagoda Shibu vezetője, Shihan Budán László (6. Dan) elmondta, hogy a Dabason megrendezett bajnokságon nagyon jó érzés volt Pagodásnak lenni: Egy következetes irányítás mellett a kitartás, a tehetség, és a szorgalom hozta meg az eredményeket a Pagodának. Köszönöm a versenyzőknek és a felkészítő edzőknek a nem mindennapos teljesítményt, amivel emeltétek a Pagoda Shibu színvonalát. A tehetségetek, a példamutató életviteletek és a elhívatottságotok sok embernek erősítette meg a karatéba vetett hitét.

A Dabason rendezett országos bajnokságon taroltak a fehérváriak, gyümölcsözött a munkájuk

A versenyen a fehérvári Pagoda Shibu-ból 4 fő sikeres bírói vizsgát tett: Budán Dávid (2. Dan), Szokó Ferenc (1. Dan), Budán Zsolt (1. Dan), és Lángi Rózsa (1. Dan).

A fehérvári sportolók eredményei, kyokushin: Gergely Márton I. hely, Kéri Fanni I. hely, Salamon Szabolcs I. hely, Orsó Péter I. hely, Csermák Orsolya II. hely, Fekete Bencze II. hely, Kovács Bianka III. hely. Edző: Senpai Faragó Viktor (2. Dan).

Juhász Márk I. hely, Lóránt Márk III. hely, Lóránt Becze III. hely. Edző: Senpai Szokó Ferenc. Béd Krisztina I. hely, Pallai Miklós I. hely, ifj. Vranszki Attila I. hely, Roszoha László I. hely, Flamis Zoltán II. hely, Bánkuti Barnabás II. hely, Vásári Dávid II. hely. A legtechnikásabb küzdő: Roszoha László. Edző: Shihan Budán László. KyoNewaza eredmények: Budán Balázs I. hely, Béres Dániel I. hely, Tordasi Natália I. hely, Béd Krisztina II. hely, Flamis Zoltán II. hely, Bánkuti Barnabás III. hely, A legharcosabb küzdő: Tordasi Natália. Edző: Senpai Budán Dávid.

Azok, akik kedvet éreznek a Shihan Budán László elnök által irányított klub munkájára, a Váczi Mihály SzKI-ban megtalálhatják őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!