Sport

2017.07.20. 20:13

Összetartás és strandrögbi Vonyarcvashegyen

VONYARCVASHEGY - A Fehérvár Rugby Club férfi rögbicsapata Balaton-parti összetartáson vett részt, ahonnan a meccs sem hiányzott.

Ferencz Balázs

Egy jó hangulatú, esti erőnléti és labdás edzés után Zánka-Köveskálról Vonyarcvashegyre ruccantak át a Fehérvár Rugby Club rögbisei, hogy a felkészülés jegyében megmérettessék magukat egy strandrögbitornán.

A kontakt rögbi kategóriában végül a második helyet szerezte meg a fehérvári együttes. A döntőben a Sopron nemrég alapított fiatal csapata állította meg a Fehérvár RC-t.

A klub az életkort és a játékosok nemét tekintve is vegyes csapatot indított az érintős rögbi kategóriában, ahol ráadásul a játékosok családtagjai is beszálltak, s eredményesen helytálltak a játéktéren.

Így eshetett meg, hogy a Balaton-parti rögbitorna legfiatalabb pontszerzője a székesfehérvári Völgyi Boglárka lett, aki mindössze hatéves. Fejér megyéből a velencei Zöldliget csapata is viaskodott az érintős rögbiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!