Sport

2017.04.08. 18:04

Megérdemelten vitte el a pontokat a Vasas Felcsútról

Felcsút - Az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 25. fordulójában egy élvezetes, remek iramú találkozón a Vasas FC emberhátrányban szerzett góllal aratott 2-1-es győzelmet a Videoton FC vendégeként.

Ferencz Balázs

Mivel a Honvéd 1-0-ra nyert a Haladás otthonában, előzött a tabellán, így a Videoton FC már csak a második.

Videoton FC–Vasas FC 1-2 (1-1)

Felcsút, Pancho Aréna, 2469 néző. Vezette: Szabó Zsolt

Videoton FC: Kovácsik – Nego, Juhász, Vinícius, Stopira – Szolnoki – Pátkai, Hadzic – Scsepovics, Lazovics, Suljic. Vezetőedző: Henning Berg.

Vasas FC: Nagy G. – Burmeister, Vaskó, Ristevski – Kleisz, James, Berecz, Hangya – Saglik (Murka, 84.), Ádám (Debreceni, 88.), Remili (Gaál, 23.). Vezetőedző: Michael Oenning.

Gól: Burmeister (45. - öngól), illetve Remili (6.), Murka (93.)

Sárga lap: Szolnoki (57.), Lazovics (68.) illetve Ádám (27.), Ristevski (30.), James (35.), Vaskó (68.), James (82.), Burmeister (87.)

Kiállítva: Lazovics (78.), illetve Hangya (78.), James (82.)

Percről-perce:

6.p.  Vinícus buktatta a labdával együtt Remilit 21 méterre a kaputól, szabadrúgás
6. p. Henning Berg jelezte a sorfalnak, hogy ugorjon fel, meg is tette ezt a speciális egység Remili Mohamed lövése után, de nem érték a labdát, ami a kapu jobb oldalába vágódott, 0-1.
12.p. Gördülékenyen járt a labda a fehérvári lábakon, végül Scsepovics lőtt 17 méterről, de gyengén, Nagy Gergelynek nem volt nehéz dolga.
Egy perccel később Lazovics ugratta ki a jobb oldalon Pátkait, aki centerezni akart Scsepovicsnak, de labdáját lefülelte a Vasas kapusa.
19.p. Szolnoki futtatta lyukra kiváló ütemben Scsepovicsot, a szerb támadó estében, kissé kisodródva tette kapura a labdát, de az oldalhálót találta el.
20.p. Remili egy kontra közben megsérül.
31.p. Lazovics tekerte be jól a jobboldali szögletet, Stopira emelkedett és fejelt, de labdája elakadt egy védőben.
36.p. Lazovics emelte lágyan Hazdic elé a labdát, aki egy igazítás félfordulatból a kapu fölé lőtt az ötös sarkáról.
40.p. Berecz Zsombor cselezgetett a tizenhatos előtt, majd 20 méterről jobbal lőtt, a felsőlécet találta telibe.
44.p. Lazovics szabadrúgás nyomán tekerte a labdát a kapu elé, Stopira egy védővel a nyakán a kapu mellé fejelt estében a bal kapufa mellé fejelt.
45.p. Suljic vette le a labdát a Vasas tizenhatosán belül, egy csellel becsapta védőjét, majd az alapvonalról visszapasszolt középre, ahol a menteni igyekvő Burmeister a saját kapujába bombázott, 1-1.

55.p. Lazovics sarokkal perdítette a labdát Hadzic elé, aki egyből Scsepovicsot futtatta, a csatár előrevetődve próbálta kapura pöccinteni a labdát, de a kifutó Nagy lábbal hárított.
60.p. A délszláv különítmény eldugta a labdát a Vasas védői elől, végül Lazovics lőtt 13 méterről, de nem találta el a kaput.
68.p. Berecz kényszerítőzött Saglikkal, a magyar középpályás egyedül tört kapura, s Kovácsik lábai között szerette volna ellőni a labdát, a kapus résen volt.
73.p. Berecz Zsombor 18 méterről küldött rakétát a hazai kapura, Kovácsik a levegőben úszva tolta a bal kapufára a labdát.
78.p. Kakaskodás miatt Lazovicsot és Hangyát is kiállította a játékvezető.
82. p. James megkapta második sárgáját is, emberelőnyben a Videoton.
93.p. A csereként beállt Murka Benedek kapott labdát a kaputól 14 méterre, jobbal lőtt, a labda megpattant, a jobb kapufáról a hálóba vágódott, 1-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!