Pajovics a Puskásban - Kedden rajtol az átigazolási időszak a magyar fociban

2016. január 11., 21:47 szerző: Ferencz Balázs
komment
Székesfehérvár - Keddtől beindul a nagy téli keringő, miután a Magyar Labdarúgó Szövetség előrehozta a téli átigazolási időszak kezdetét a profi labdarúgók mezőnyében.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Január 12. és február 9-e között köttethetnek megállapodások a honi labdarúgó csapatok háza táján. Ez idő erősíthetik meg alakulataikat az NB I-es és NB II-es együttesek. A Puskás Akadémia már múlt héten bejelentette, hogy két és fél évre szerződtette a Debrecentől Zsidai Lászlót. A Puskás kapusposzton is változtat keretén, az idény végéig kölcsönveszi a Videoton FC hálóőrét, Filip Pajovicsot.

Filip Pajovics ismét Felcsúton. Fotó: vidi.hu

Pajovics 2011 nyarán került a Videotonba az FK Vojvodina csapatától. Első élvonalbeli mérkőzését az előző szezon utolsó bajnokiján, az FTC ellen játszotta, azon kívül még egyszer, ebben az idényben a DVTK ellen lépett pályára az NB I-ben. 2012-ben fél évig már szerepelt Felcsúton, az akkor NB II-es Puskás együttesében. A 23 éves hálóőr tavaly augusztusban súlyos fejsérülést szenvedett, azonban az elmúlt hónapokban teljesen felépült. Filip Pajovics 2016. január 12-től nyárig szerepel kölcsönben a Puskás Akadémia FC-ben.

Ferencz Balázs

2016. január 11., 21:47 szerző: Ferencz Balázs

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...