Magyar bajnokságon lett az első

Pankráció: Szűcs Gergő kijutott a világbajnokságra

2013. február 27., 22:26 szerző: Matók János
komment
Egyhangú pontozással lett magyar bajnok pankráció szabályrendszerben Szűcs Gergő, a székesfehérvári Profi Kempo Akadémia versenyzője a Túrkevén rendezett ob-n. Szűcs a 77 kg-os mezőnyben Simon Gergelyt győzte le a döntőben.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0


Szűcs Gergő

Jobbról Szűcs Gergő (Fotó: Profikempo.hu)

A profikempo.hu beszámolója szerint visszavágott a két héttel korábban elszenvedett vereségért Szűcs Gergő Simon Gergelynek: anagysápi grappling viadalon Simon nyert, második lett Szűcs - az elmúlt hétvégén, Túrkevén tartott magyar bajnokságon viszont már utóbbi bizonyult jobbnak. A fehérvári Profi Kempo Akadémia sportolója egyhangú pontozással múlta felül Simont pankráció kategóriában. Szűcs Gergő magyar bajnoki címével kvalifikálta magát a nyári, kanadai világbajnokságra.

A fehérvári PKA Dencinger Dávid révén volt még érdekelt a viadalon: a mindössze huszonegy esztendős kempós no giben és pankrációban is bokafeszítéssel kapott ki a döntőben a győri Dualszky Ákostól. Érdekesség, hogy a korábban említett nagysápi versenyen szintén ők vívták a finálét, de akkor Dencinger nyert.

 

 

Matók János

2013. február 27., 22:26 szerző: Matók János

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...