Sport

2015.10.07. 14:25

Az ifjú pólósok hibátlan eredményekkel rajtoltak

A fehérvári vízilabdázók is megkezdték bajnoki küzdelmeiket.

Ferencz Balázs

A Fehérvár Póló SE lány gyerek csapata, betegségek miatt csere nélkül vállalta a játékot Budapesten, az Angyalföldi Sportiskola ellen és az utolsó negyedben léptek el a fővárosiaktól, 27-23-as győzelemmel zártak. A korosztályos válogatott kerettag Jacsó Blanka egymaga 23 gólt szerzett, de ehhez kellettek az őt kiszolgáló ügyes csapattagok is. A szintén Pataki Máté edzette lány serdülő csapat kitűnő védekezéssel 11-2-re győzött az angyalföldiek ellen. A Fehérvár Póló SE legényei az Ybl Főiskola gyerek, serdülő és ifi csapatait fogadták. Az Ágner Zoltán edzette gyerek csapat 11-5-re győzött. Az egész csapat nagyon fegyelmezetten, koncentráltan játszott. Gól: Juhász 4, Pászti 2, Pongrácz 2, Besszer 1, Bendicsek 1, Vántus 1. A szép számú fehérvári közönség, a Gyöngyösi János által edzett serdülők meccsén szebbnél szebb gólokat láthatott, némi kakaskodással vegyítve. A srácok 15-10-es diadalt arattak. Gólszerzők: Mihályi 7, Sommer 3, Nagy 2, Frei 1, Gullner 1, Pászti 1.

Az ifik csak az utolsó negyedben tudták megfordítani a mérkőzést és nagy küzdelemben 6-5-re győzték le a Főiskola csapatát. A győzelemhez kellet, hogy az eddigi kiszolgáló szerepkörből Nida Botond előlépjen három góljával. A klub fennállása óta nem fordult még elő, hogy az országos bajnokságban induló lány és fiú csapatok egy hétvégén minden mérkőzésükön nyerjenek. Szombaton 11 órától a fiatalokra épülő OB II-es csapat az OB I/B-be jutásért vívott rangadón fogadja a Szombathely csapatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!