Sport

2017.03.19. 20:40

Pontokat vesztettek

Szeged - A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a Puskás Akadémia FC a sereghajtó SZEOL SC vendége volt, amely a szünet után döntetlenre mentette az összecsapást.

Káldor András

SZEOL SC-Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)

Vezette: Gyarmati II (Albert, Kovács II)

SZEOL: Leindler - Buzási, Gál Sz., Ikonomou, Fehér I., - Vágó, Búrány - Tomisic (Péter), Ferkó (Mihály), Maksimovic - Kéri (Mendebaba). Vezetőedző: Zoran Kuntic

PAFC: Hegedüs L. - Csilus Á., Vanczák, Hegedűs J., Forró (Nagy Zs.) - Gyömbér (Szatmári) - Prosser, Sándor Gy., Márkvárt, Szakály - Tischler (Lencse). Vezetőedző: Pintér Attila

A fehér mezes Tishler Patrik a szegedi védők gyűrűjében
Fotó: pafc.hu

Tapogatózó kezdés után a 18. percben jegyezhettük az első felcsúti helyzetet, Forró Gyula indult meg a bal szélen, középre ívelt labdáját Tischler Patrik készítette le neki, de a balhátvéd lövését blokkolták a védők. A 40. percben góllá értek a PAFC próbálkozásai, Tischler tette ki a jobb szélre a labdát Csilus Ádámnak, a jobbhátvéd centerezésére belül Szakály Péter érkezett, és a szegedi hálóba pofozta a labdát.

0-1. A 62. percig többször kerültek helyzetbe Pintér Attila tanítványai, ám ennek ellenére mégis a vendéglátóknak sikerült egyenlíteni. A 62. percben a Puskás Akadémia FC tizenhatosának előterében egy eladott labdára Kéri Tamás csapott le, és lőtt Hegedűs Lajos hálójába. 1-1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!