Sport

2016.10.25. 08:59

Profi boxgála lesz Fehérváron

Székesfehérvár - 2003 után ismét Székesfehérváron rendez profi ökölvívó gálát a Felix Box Promotion. Novemer 12-én három bajnoki címmérkőzés szerepel a programban.

Ferencz Balázs

2003-ban telt ház előtt szálltak ringbe a profi bokszolók a koronázó városban. A november 12-i gála főmérkőzésén a Felix Promotion nyíregyházi versenyzője, Kovács Zoltán „Caramel” (17 győzelem, 5 vereség, 1 döntetlen) az egyik legjelentősebb világszövetség, a WBO Európa-bajnoki címéért öklöz, míg a fehérvári illetőségű Törteli Balázs (9 győzelem, 1 vereség) és a kecskeméti Laki Róbert (13 győzelem, 1 vereség, 1 döntetlen) a Magyar bajnoki övekért lépnek szorítóba. A a veretlen középsúlyúak képviseletében kötelek közé lép Harcsa Norbert és Pintye Szabolcs, valamint a svájci győzelme után újra kesztyűt húz a nagyváltósúlyú Berki Ferenc.

Igazán sűrű és sokrétű lesz a meccspaletta, hiszen a tervek szerint fehérvári ringben osztja a pofonokat még Kis Máté, Egedi Renátó, Kispál Zoltán és a Big Boxing színeiben versenyző Szilvai László is.

Az ellenfelek kilétéről a szervező még nem adott tájékoztatást. A mérkőzéseket a közszolgálati sportcsatorna élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!