Sport

2016.04.28. 13:01

Rangadó lesz Pusztaszabolcson

Székesfehérvár - A megyei II osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulóját játsszák az előttünk álló hétvégén.

Káldor András

Osz-Car csoport

A tabella éllovasai közül a Bakonycsernye csapata otthonában fogadja az LMSK Cobra Sport együttesét, és nem jelenthet gondot számukra a három pont begyűjtése. Jó formában vannak, mindössze két döntetlent játszottak a tavaszi szezonban eddig, hazai pályán, pedig nem sokszor hibáztak idén. A Mány az előző fordulóban csak a hajrában tudott Kápolnásnyéken egyenlíteni Pál Zoltán találatával, ezúttal azt a Fehérvárcsurgót fogadják, amely az utóbbi hetekben több arcát is mutatta, hiszen otthon simán kikaptak a Bakonycsernyétől, de előtte Csákváron zsebelték be mindhárom pontot. Ezt megelőzőleg, az LMSK győzte le őket Csurgón. A Pátka a kupában rendkívül magabiztosan lépett át az Enying csapatán, Pázmándon nem vár rájuk könnyű feladat, a házigazdák az utóbbi két fordulóban vereséggel zártak. Egész biztosan javítani szeretnének, nagy fegyvertény lenne, ha ez éppen a listavezető ellen sikerülne!

Április 30., szombat, 17.00

Bakonycsernye (2.)-LMSK Cobra Sport (12.), Bodajk (8.)-Pákozd (10.), Mány (3.)-Fehérvárcsurgó (5.)

A fekete mezes Bakonycsernye az LMSK Cobra Sportot fogadja Fotó: Molnár Artúr

Május 1., vasárnap, 17.00

Iszkaszentgyörgy (14.)-Kápolnásnyék (7.), Pázmánd (6.)-Pátka (1.), Videoton Baráti Kör (15.)-Etyek (9.), Aquital FC Csákvár II (4.)-Vál (11.)


Agárdi Termál csoport

A forduló nyitómeccseit Sárszentmiklóson és Rácalmáson rendezik, előbbi helyszínen a vendéglátóknak égetően szükségük lenne egy sikerélményre, rettentően pocsék a tavaszi mérlegük, mindössze egyszer győztek, és nyolc vereséget szedtek össze idáig. Az Aba-Sárvíz gárdája, pedig a kiesés ellen küzdő Rácalmás otthonában folytathatja győzelmi sorozatát, Bor József Dezső tanítványai még nem hibáztak tavasszal, és szerdán a kupában, ha nehezen is, de túljutottak a Pusztaszabolcs csapatán a legjobb négy közé. A már említett szabolcsiak is szorgosan gyűjtögetik tavasszal a pontokat, nem véletlen, hogy a vezető hármas mögé sorakoztak, és egy győzelemnyi ponttal előzik meg az Enyinget. Vasárnap a Baracs ellen bizonyíthatják, hogy nem érdemtelen a helyezésük.

Április 30., szombat, 17.00

Sárszentmiklós II (10.)-Adony (12.), Rácalmás (14.)-Aba-Sárvíz (1.)

Május 1., vasárnap, 17.00

Kisláng (3.)-Kulcs (16.), Pusztaszabolcs (4.)-Baracs (2.), Nagykarácsony (9.)-Seregélyes (13.), Enying (5.)-Nagylók (8.), Soponya (15.)-Kálóz (11.), Szabadegyháza (6.)-Besnyő (7.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!