Sport

2017.08.17. 14:25

Rangadót játszanak Agárdon

FEJÉR MEGYE - A 2. fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Káldor András

2017. augusztus 18. péntek 18.00

Enying (13.)-Tordas (9.)

Vas Tibor, az Enying vezetőedzője: - Amennyiben olyan fegyelmezettek tudunk maradni, mint a Sárbogárd elleni mérkőzés első félidejében, akkor jó eredményt várok ezen a találkozón. Még ízlelgetjük a megyei I. osztályt, azt hamar leszűrtük, hogy más kategória, mint a megye kettő, bele kell rázódni. A Tordast nem ismerem, de biztos vagyok benne, hogy egy jó erőkből álló csapat, jó lenne pontot szerezni ellenük.

2017. augusztus 18. péntek 20.15 (Dunaújvárosi Stadion)

Baracs (6.)-Ikarus-Maroshegy (4.)

Gyalus Zoltán, a Baracs vezetőedzője: - A felkészülésünk jól sikerült, nagyjából a keret együtt maradt. Mindenképpen a 8-10. hely egyikén szeretnénk végezni. Nem lesz könnyű az Ikarus ellen, valószínűleg kellő önbizalommal jönnek, hiszen 0-2-ről győzték le a Sárosdot. Nem leszünk könnyű helyzetben, mert nem játszunk hazai pályán, a hétvégi programok és a baracsi falunap miatt. Ennek ellenére szeretnénk begyűjteni a három pontot, és jól indítani a hazai meccseket.

2017. augusztus 19. szombat 17.00

Sárbogárd (2.)-Lajoskomárom (7.)

Gracza Tibor, a Sárbogárd vezetőedzője: - Az idei bajnokságban nyilván szeretnénk előrelépni, jó lenne az első négyben végezni. Előnyt jelent számunkra, hogy a csapat döntő többsége együtt maradt, azon dolgozunk, hogy akik újak, gyorsan beépüljenek. Nagyon nehéz lesz, de hazai pályán természetesen győzelmet várok a Lajoskomárom ellen, mert azért velük szemben mindig megszenvedünk.

Kosztolányi Bence (sárga) most nem segítheti csapatát
Fotó: KVD

Sárosd (10.)-Ercsi Kinizsi (5.)

Dvéri Zsolt, a Sárosd vezetőedzője: - Felemás felkészülésünk volt, mert a nyaralások miatt nem tudtunk teljes kerettel dolgozni. Nem lesz annyira kiélezett az idei bajnokság, mivel nem lesznek kiesők. Ettől függetlenül van néhány csapat, amely a dobogóért és komolyabb célokért küzd, mi minél jobban szeretnénk szerepelni, és az első hatban végeznénk.

Sikerült megint fiatalokat igazolni, arra jó lehet ez az év, hogy ők megismerjék a felnőtt bajnokság légkörét, és olyan teljesítményt nyújtsanak, hogy a jövőben lehessen velük számolni. Továbbra is ül rajtunk az idegenbeli mérkőzések átka, tavaly is ezzel kínlódtunk. Ahogy kimozdulunk, a hazai környezetből nem tudom, hogy mi okból, de még egy megnyert mérkőzést is el tudunk veszíteni. Ez történt a múlt héten az Ikarus otthonában is kétgólos előny után. Az Ercsivel hazai pályán mindig jó meccset játszunk, itthon általában nyerünk, és náluk kikapunk. Remélem, hogy most ismét győzni fogunk!

Polgárdi (11.)-Mór (1.)

Kurja Csaba, a Polgárdi szakosztályvezetője: - A felkészülésünkre nem lehet panasz, kisebb-nagyobb mozgás volt a csapaton belül. A 6. és a 10. hely közé várom a csapatot, de legszívesebben a 6. hely lenne az, ahol szeretnénk végezni. Meglátjuk, hogy mire lesz képes ez a fiatal gárda. Ercsiben tisztes eredményt értünk el, nagyon jól játszott a csapat. Más körülmények között talán más lett volna a vége Várjuk a Mórt, tisztában vagyunk azzal, hogy erősebb a játékosállományuk, de hazai pályán játszunk, és úgy megyünk ki, hogy nyerni szeretnénk, bár most a döntetlennek is örülnénk. Meglátjuk, hogyan tudjuk nélkülözni az Ercsiben kiállított Kosztolányi Bencét és Csrepka Mátét.

Mezőfalva (14.)-Martonvásár (12.)

Masinka László, a Mezőfalva vezetőedzője: - A felkészülésünkben sok pozitívum volt, de azért van mit bepótolni, mert elég nagy a lemaradás. Tavaly eléggé szétesett a csapat, szeretnénk ezt újra lépésről lépésre felépíteni. Most kialakítottunk egy fiatal keretet, a társaság létszáma és tudása hellyel-közzel a megyei I. osztály szintjét megüti. Majd jövőre ebből próbálunk előrelépni, célunk, hogy minél több és jobb meccset játsszunk.

Mivel nincs kieső, lesz idő építkezni, ráadásul elég sok az új játékos is, a fiatalság minden előnyével és hátrányával együtt. Az előző fordulóban jobb volt a Mór, de a négygólos különbséget túlzónak tartom, én nem éreztem ekkora differenciát a két csapat között. Szombati ellenfelünk évek óta egységes csapat, de megpróbálunk helytállni, és hazai pályán minél jobban szerepelni.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (3.)-Bicske (8.)

Balogh Zsolt, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: - Alapvetően jól sikerült a felkészülésünk, több változás is volt a csapatban. Voltak érkezőink, akik közül még nem mindenki mutatkozott be. Kemény munkát végeztünk, még egy kicsit fáradtak vagyunk, remélem, fokozatosan egyre jobbak leszünk.

Kicsit rossz, hogyha 14 csapatos egy bajnokság, de ez nem zárja ki azt, hogy ne akarnánk jól szerepelni, és megcélozzuk a dobogót! Amennyiben minden összejön, akár még egy komolyabb helyezés is összejöhet. Az 1. fordulóban sikerült jó húsz percet produkálnunk Martonvásáron, bár előtte nem játszottunk jól. A Bicskét megtréfálta a Tordas, nehéz mérkőzésre számítok. Tisztában vagyok a terveikkel, tudom, hogy kiket igazoltak, az Iváncsa feljutása után ők is az NB III-ba szeretnének kerülni. Mi megkíséreljük ennek útját állni, remélem, hogy jó meccsen jó eredményt érünk el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!