Sport

2016.08.25. 14:25

Régi ismerősök meccse Felcsúton

Fejér megye - A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 2. fordulóját játsszák az előttünk álló hétvégén a csapatok.

Káldor András

Osz-Car csoport

Érdekes mérkőzésekkel folytatódnak a csoport küzdelmei, rögtön egy olyan rangadóval, amelyet tavaly még az első osztályban vívtak a felek. Felcsútra látogat a Pusztavám együttese, a mérkőzés ettől függetlenül is pikáns, hiszen a tabella élén álló Puskás AFC III lőtte eddig a legtöbb gólt, de riválisuk hozzájuk hasonlóan ugyancsak a legkevesebbet, azaz egyet kapott. Csak emlékeztetőül, az előző idényben a felcsúti alakulat mindkét meccsét megnyerte, úgyhogy ebben a tekintetben sem lesz könnyű dolguk Kocsis Jenő tanítványainak. A Mány az előző fordulóban éppen Pusztavámon szenvedte el első vereségét, ettől, és a helyezéstől függetlenül a Bakonycsernye ellen rangadóra készülhetnek. A Bodajk jól rajtolt, eddig veretlen, kíváncsian várjuk a folytatást, bár nem lesz könnyű dolguk az újonc Csór Truck-Trailer otthonában. Fehérvárcsurgón eddig két pontveszteség nélküli gárda találkozik, kérdés melyik csapat őrzi ezt tovább?

2016. 08. 21., vasárnap 17.00

Pusztavám-Jüllich (6.)-Mány (3.), Videoton Baráti Kör (13.)-Puskás AFC III (2.), Pákozd (16.)-Vál (14.), Kőszárhegy (15.)-Fehérvárcsurgó (8.), Mór II (9.)-Bodajk (7.), Aqvital FC Csákvár II (12.)-Csór-Truck Trailer (10.), Bakonycsernye (5.)-Pázmánd (11.), Kápolnásnyék (4.)-Szár (1.)

Fülöp Richárd (Pusztavám) és Sarok Norbert (Pázmánd) Fotó: Kricskovics Antal

Agárdi Termál csoport

A forduló rangadóját Fehérváron játsszák, az Ikarus-Maroshegy eddig kifogástalan mérleggel dicsekedhet, akárcsak ellenfele, a Szabadegyháza csapata. A listavezető, és a csoportban a legeredményesebb Kisláng az eddig még nyeretlen lepsényieket fogadja, és ezúttal is ők az összecsapás esélyesei. A bajnokságot jól kezdő Seregélyes a tavalyi idényhez képest szintén bíztatóan indító Rácalmás ellen bizonyíthatja, hogy eddigi mérlege, azaz a két győztes meccs nem a véletlen műve volt. A reménykeltően rajtoló Iváncsa II-Beloiannisz, pedig a pocsék mérleget felmutató Nagykarácsony ellen gyarapíthatja pontjai számát.

2016. 08. 21., vasárnap, 17.00

Adony (11.)-Ikarus-Maroshegy (2.), LMSK Cobra Sport (14.)-Enying (1.), Nagykarácsony (16.)-Kisláng (3.), Nagylók (15.)-Iváncsa II-Beloiannisz (4.), Pusztaszabolcs (13.)-Káloz (9.), Rácalmás (5.)-MPF Ráckeresztúr (12.), Seregélyes (8.)-Sárbogárd II (10.), Szabadegyháza (6.)-Besnyő (7.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!