Sport

2014.07.23. 09:58

Réka és Ádám immár fekete öves

Sárosd - A két legnépesebb csapatként a sárosdiak 57, a székesfehérváriak 47 versenyzővel képviselték klubjukat az országos kempo edzőtáborban. Egy-egy fekete övessel gyarapodtak.

Az ország minden táján található klubokból Felsőtárkányban ismét összegyűlt a Zen Bu Kan Kempo család apraja és nagyja - tudtuk meg a sárosdi és a székesfehérvári egyesület vezetőitől. A jelenlevők az egyhetes edzőtáborban nem csak tudásukat gyarapították és fizikai erejüket növelték, de az együtt edzés és a feledhetetlen közös élmények megszilárdították a sportági szövetség egységét is. Az edzőtábor rekordokat döntött a 350 résztvevővel, köztük a 120 gyermekkel, illetve a 25 órás edzésprogrammal.

Edzők és tanítványaik (föntről és balról): Kordás István, Gáncs Ferenc, Koncz Gábor, Tóth Ádám és Törzsök Réka (Fotó: Sárosdi Kempo SE)

Az egy hét vizsgákkal zárult: kétszáz felnőtt és gyermek vizsgázott kyu fokozatra, többen különböző danos vizsgákat tettek le. Kordás István (3.dan) és Koncz Gábor (3.dan) tanítványaként Tóth Ádám fekete övre vizsgázott, első danra, így ő a Sárosdi Kempo SE hatodik mestere. A Székesfehérvári Kempo SE-ből renshi Gáncs Ferenc (4.dan) tanítványaként sikeres dan vizsgát tett Törzsök Réka. Személyükben két új fekete övessel bővült a Fejér megyei kempós régió.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!