Sport

2016.08.21. 21:35

Remek kezdés a fehérvári Eb-n - A dunaújvárosi Nagy Attila góljával sikerült nyerni a nyitómeccsen Szlovénia ellen

Székesfehérvár - A több dunaújvárosi játékossal felálló magyar kispályás labdarúgó-válogatott győzelemmel kezdett vasárnap Szlovénia ellen a székesfehérvári Európa-bajnokságon.

Gallai Péter

Augusztus 21-27. között a Királyok Városában lépnek pályára a kontinens kispályás válogatottjai. Harminckét nemzet, közel nyolcszáz játékosa küzd majd meg - 64 mérkőzésen - a világ legnépszerűbb amatőr sportágának felnőtt Európa-bajnoki címéért. Az egy héten át tartó rendezvény a Székesfehérvár történelmi belvárosában felállított, egyedi kivitelezésű arénában zajlik.

A dunaújvárosi NB I-es futsal együttes kapusa, Reveland Zoltán szövetségi edző által irányított válogatott, amelyben szintén több újvárosi játékos kapott helyet, vasárnap Szlovénia ellen kezdte meg szereplését. A fiúk Nagy Attila góljával 1-0-ra nyertek.

A következő csoportmeccs augusztus 23-án, kedden este 20 órakor lesz Törökország ellen. A zárókörben pedig augusztus 24-én, szerdán 18 órától rendezik meg a Magyarország - Szerbia összecsapást. A belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!