Sport

2015.10.13. 15:54

Repesztő Delfinek

Debrecen - Kiváló eredményekkel kezdték az idei versenyévadot a Delfin SE úszói, akik Debrecenben gyűjtötték az érmeket.

Ferencz Balázs

A debreceni Hajós Alfréd Uszodában még soha nem állt rajthoz annyi versenyző, mint az elmúlt hétvégi megmérettetésen. 24 egyesület, több mint 400 versenyzője ugrott medencébe, s talán azért volt ekkora az érdeklődés, mert a viadal remek alkalmat szolgált az úszok aktuális állapotának felmérésére. A rangos versenyen a székesfehérvári Delfin SE 18 versenyzőt indított, akik kiváló eredményekkel képviselték a várost. A Delfinesek 13 érmet zsebeltek be a felkészülési versenyen.

13 érmet gyűjtöttek az úszók Fotó: Delfin SE

Aranyérmesek: Kotnyek Bettina (3), Leitner Zsófi (2), Csanádi Zsombor. Ezüstérmesek: Ács Barbara, Leitner Zsófi, Czifra Patrik. Bronzérmesek: Szabó Kiss Zétény, Kasó Bence, Fekete Ferenc, Czifra Patrik.

Az érmes helyezések mellett nyolc számban végeztek pontszerző helyen, azaz az 4.-6. pozíció valamelyikén a Delfin úszói. A makróciklus felmérő viadalit a rövidpályás Magyar Bajnokság követi, majd decemberben zárul a felkészülési időszak.

Címkék#delfin se

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!