Tovább növelheti előnyét a PAFC

2017. április 21., 20:30 szerző: Káldor András fotós: Molnár Artúr
komment
A Puskás Akadémia FC, a Merkantil Bank NB II éllovasa, vasárnap 15 órakor a Mosonmagyaróvárt fogadja a Pancho Arénában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Puskás Akadémia FC a legutóbbi fordulóban rendkívül taktikus és jó játékkal aratott 1-0-s győzelmet Zalaegerszegen, és ezzel már hétpontosra növelte előnyét riválisai előtt. Hetedik tavaszi hazai bajnoki meccsét az MTE 1904 csapatával vívja a kék-sárga alakulat, más kérdés azonban, hogy vasárnapi ellenfelükről nincsenek szép emlékeik, és hatványozottan fűtheti őket a visszavágás, hiszen a 12. fordulóban, Mosonmagyaróváron kettő-egyes vereséggel zártak, Deák István öngóljára Darázs Péter és Laki Balázs válaszolt.

Sándor György (fehér) a PAFC játékmestere
FOTÓ: Molnár Artúr

Azon az összecsapáson még Szíjjártó István ült a felcsúti gárda kispadján, míg tavasszal a gárda Pintér Attila irányításával a 21. fordulóban Szolnokon elszenvedett vereség óta hétszer győzött, és két döntetlent ért el, és magabiztosan halad kitűzött célja, az NB I-be jutás eléréséért. A vendéglátó alakulatnál Tischler Patrik növelheti góljai számát, a támadó jelenleg a góllövőlista 2. helyezettje, és 13 találatnál jár. A túloldalon Lakira kell majd elsősorban figyelniük majd Vanczák Vilmoséknak, a csatár eddig 11 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját, és szorosan ott liheg Tischler nyomában.

Az összecsapásra belépőt váltani szándékozók a stadion 1-es jegypénztárában minden nap 10-től 18 óráig juthatnak hozzá a jegyekhez.

Káldor András

2017. április 21., 20:30 szerző: Káldor András fotós: Molnár Artúr

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...