Sport

2017.02.24. 16:20

Revansra készen - Ősszel 2-1-re nyert a Kozármisleny

Felcsút - A rosszul sikerült tavaszi rajt után, most hazai pályán javíthat a Puskás Akadémia, a labdarúgó Merkantil Bank NB II 22. fordulójában.

Szupkai Gábor

A felcsútiak idegenben a Szolnoki MÁV ellen kezdték meg a tavaszt és hiába játszottak fölényben, egy jól eltalált Berdó-lövést követően a hazaiaké lett a három pont.

A vereség mellett Hegedűs János sérülése is bosszantó, a középhátvédnek Rokszin Ádám könyöklése miatt eltört az orra, így hosszú hetekre kidőlt. Ellenben ezen a hétvégén már bevethető lesz Tischler Patrik, aki letöltötte hárommeccses eltiltását.

Tischler Patrik (sárgában) a Kozármisleny ellen újra játszhat
Fotó: Molnár Artúr

A vasárnapi ellenfél a Kozármisleny gárdája, ahol a Puskáshoz hasonlóan edzőváltás történt a téli szünetben, ott Szanyó Károly vette át az irányítást. Ám nem csak ebben a tekintetben másolta a felcsútiakat a hétvégi ellenfél, hanem eredményben is, hiszen ők is vereséggel nyitották a tavaszt, az idény meglepetéscsapata, a Mosonmagyaróvár otthonában kaptak ki 1-0-ra.

A Kozármisleny jelenleg közvetlenül a kiesőzóna felett, a 17. helyen tartózkodik, míg a PAFC a második helyről várja a hétvégi fordulót.

A mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában, Solymosi Péter sípszavára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!