Romániából igazolna a Videoton?

2016. december 21., 21:13 szerző: FMH-információ
komment
A Videoton FC az ősszel megfigyelte a román élvonalbeli Botosani marosváráshelyi születésű labdarúgóját, Fülöp Istvánt - értesült az nso.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fülöp István az FC Botosani legeredményesebb játékosaként 12 bajnokin hét gólt szerzett az ősszel a román élvonalban, egy ideig vezette is a Liga I góllövőlistáját.Teljesítményére az NB I-ben listavezető Videotonnál is felfigyeltek. Sajtóértesülések szerint a klub képviselői az őszi szezonban megnézték Fülöpöt a Botosaniban, de konkrét lépések még nem történtek a 26 éves támadó szerződtetésének ügyében.

Az eredeti posztját tekintve bal oldali középpályás Fülöp pályafutása egyik legjobb szezonját produkálja, a román élvonalban eddig 88 meccsen összesen lőtt 22 gólt, ebből hetet a jelenlegi idényben .Más kérdés, hogy pályafutását már korábban is nehezítette sérülés, az elmúlt egy hónapban, a legutóbbi hat bajnokin izomsérülés miatt nem szerepelt.

Két hete felépült, de nem akart kockáztatni, ezért nem lépett pályára már az őszi szezonban, de a téli felkészülést januárban el tudja kezdeni a csapattal, teljes értékű munkát végezhet.

FMH-információ

2016. december 21., 21:13 szerző: FMH-információ

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...