Sport

2017.02.06. 22:31

Siker a főpróbán

Csákvár - Az Aqvital FC Csákvár csapata a hétvégén már éles meccset játszik a Magyar Kupában a Sopronnal, ám előtte felkészülési mérkőzésen fogadta a Vác csapatát.

Káldor András

Aqvital FC Csákvár-Vác FC 2-0 (1-0)

Felcsút, 30 nézőCsákvár: Dániel - Pintér B.(Kocsis G.), Dulló, Fényes, Kékesi (Valleyos) - Mészáros D. (Liszi), Bakos, Tóth J. (Szalai T.) - Molnár T., Gottfried (Nyilasi B.), Molnár Cs. Vezetőedző: Vincze István.Vác FC (I. félidő): Szentpéteri - Hegedűs, Dlusztus, Görgényi, Gulyás - Tóth B., Tóth G. - Kákonyi, Nagy R., Mátyás - SzenesVác FC (II. félidő): Halasi - Rása, Dlusztus, Tóth F., Major - Tóth B. - Zsolnai, Nyilas, Rusvay, Majoros - Balajti.

A kétgólos Molnár Csaba
Fotó: aqvitalfc.hu

Vezetőedző: Nagy Tibor.A 27. percben Dlusztus András kézzel ért a labdához a tizenhatoson belül, a büntetőt Molnár Csaba higgadtan helyezte a kapuba. 1-0. A 71. percben szöglethez jutott a vendéglátó gárda, a beívelésre Halasi Péter rossz ütemben mozdult ki a kapujából, s Molnár Csabának nem okozott gondot a léc alá csúsztatni. 2-0.

- A sok hiányzó miatt szokatlan összeállításban játszottunk, ezért nem is játszottunk igazán jól - értékelte a látottakat Vincze István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!