Sport

2015.05.22. 19:12

II. Alba Regia nemzetközi Röplabda Gála Székesfehérváron

Székesfehérvár - A II. Alba Regia nemzetközi Röplabda Gála mérkőzései mellett megrendezték az Országos Gyerek Bajnokság döntőjét is a megyeszékhelyen.

Silye Sándor

Az országos fiú gyermek bajnokság döntőjében a csapatok kétszer hármas csoportban körmérkőzést vívtak, az elődöntőt a helyosztók követték. A fiúknál a Felsővárosi Masita a csoportban a BIRSE srácait 3-0-ra verte, a DEAC-tól 3-0-ra kikapott. A középdöntőben a Sümeg RE ellen győztek (3-1), az elődöntőben a RÖAK 3-0-ra verte őket. A bronzmeccsen: Fehérvári Mastita - KESI 2-3. A csapat: Szűcs Rajmund, Sziládi Dominik, Monos Gergő, Hogenádler Erik, Damsits László, Szőke Zoltán, Schmidt Ádám, Kocsis Barnabás, Nagy Ádám, Arató Kristóf, Takács Milán, Nagy Róbert edző.

- Hullámzó volt a játékunk,a döntőbe jutáshoz extra teljesítményre lett volna szükség. Nem sok kellett volna sok a bronz éremhez - értékelt Nagy Róbert.

A végeredmény: 1. Röplabda Akadémia Kaposvár, 2. DEAC, 3. Kecskeméti SI, 4. Felsővárosi Masita, 5. Börcsök IRSE, 6. Sümeg RE.

Nagy Róbert, és tanítványai. Fotó: Masita

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!